reklama
no i jezzzdem
Klavell - zycze zdrowla dla Hanifki
Kasia - bluzeczka pierwsza klasa...ale mam nadzieje ze sprawdzilas poszczegolne wymiary bo L drugiemu L nie rowne...ja ostanio kupilam na bazarze podobna w rozmiarze Xl ( gdzie normalnie nosze M) bo mi kobita doradzola i co? lipa - w biuscie sie nie zmiescilam i musialam zamienic ( bo zwrotow nie przyjmuja
) na jakies inne badziewie
Agulka - niespodzianka od meza super...a z pediatra to wiadomo - trzeba byc madrzejszym od lekarza
ale badzmy dobrek mysli
A ja dzis kupilam caly zestaw zabezpieczajacy na krawedzie, szyflady i kontakty...tylko Stas pomylil zastosowanie i lagodzi sobie bol zabkow wasnie gryzac namietnie jeden z ochranaczy rogu stolu hehe
Klavell - zycze zdrowla dla Hanifki
Kasia - bluzeczka pierwsza klasa...ale mam nadzieje ze sprawdzilas poszczegolne wymiary bo L drugiemu L nie rowne...ja ostanio kupilam na bazarze podobna w rozmiarze Xl ( gdzie normalnie nosze M) bo mi kobita doradzola i co? lipa - w biuscie sie nie zmiescilam i musialam zamienic ( bo zwrotow nie przyjmuja

Agulka - niespodzianka od meza super...a z pediatra to wiadomo - trzeba byc madrzejszym od lekarza

A ja dzis kupilam caly zestaw zabezpieczajacy na krawedzie, szyflady i kontakty...tylko Stas pomylil zastosowanie i lagodzi sobie bol zabkow wasnie gryzac namietnie jeden z ochranaczy rogu stolu hehe
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Kasiu, może tak było. Kiedyś oglądałam dokument o chorobach i tam mówili o czymś takim jak miała Hanifka i że mogło ciało obce do organizmu się dostać, organizm walcząc z nim podnosi temperaturę ciała, jakoś tak

Klavell Hani to silna i dzielna dziewczynka poradzi sobie z tym wirusem.
Gdyby umiała mówił , powiedział by Ci :mamuS daj se luz.

Kasia dzięki za link , na pewno taką sobie kupię , dobrze, że jest roz.M
Te body maja jeden szkopuł jak dla mnie. Adaś ma dwie pary takich ale mu sie bardzo rozchodzi wokół szyi.

Kasia dzięki za link , na pewno taką sobie kupię , dobrze, że jest roz.M

Te body maja jeden szkopuł jak dla mnie. Adaś ma dwie pary takich ale mu sie bardzo rozchodzi wokół szyi.

majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Wiem, Agulka, ale jak poszłam do sklepu po body na ramiączka i rozpinane, to cena mnie przeraziła. Za polskie body rozpinane na jednym ramiączku dałam 22 złTe body maja jeden szkopuł jak dla mnie. Adaś ma dwie pary takich ale mu sie bardzo rozchodzi wokół szyi.![]()

reklama
Podziel się: