reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka - no więc właśnie, 2,5 nieraz robi różnicę. Łobuzy jedne. Tylko oni chyba maja polityke, ze jak klient domagajacy jest, to go przytrzymaja pol godziny przy tej ladzie, moze stopnieje i se pojdzie :crazy:
Hruda - jedź, jedź, w dodatku czesto są promocje, np. 2-pak body za 8 ziko. Naprawde nie badziewie. Albo koszulka + ogrodniczki za 22 ziko. Moj Stachu tez ostatnio wywinął mi numer i nie daje się domknąć w rozmiarze 80 :-D:-D:-D.
Nuska - no to pelen sukces! Gratuluje kupala i troszke siusiu :-) A ja se kupilam dzis Mexx cóśtam, ale tylko atomizer perfumowany, tak do torebki, jak mi sie spodoba, to dam chłopu niedwuznaczne wskazówki, co gdzie ma zakupic i doniesc do domu. Ubolewam, ale to moje chlopisko zero domyślunku posiada.

Ostatnia edycja:
reklama
Carioca - a bodziaki na zatrzaski czy te z zakladkami?
Ja tez ostatnio nawiedzam drogerie w poszukiwaniu nowego zapachu bo mi moje juz uszami tzn nosem wychodza...zastanawiam sie na Guarlainem Allegoria:confused: bo mailam juz kilka i moze pora na cos nowego...
Kasia - ja idac za twoim przykladem a dokladnie Kubusia kupilam dzis te butelke Baby-ono co by Stas w koncu zaczal sam pic...bo to kawal chlopa i jakos tak chyba juz "nie wypada" aby lezal na maminych kolanach z butelka. Mam nadzieje ze on zalapie o co chodzi bo czasem to nawet niekapka nie chwyta tylko robi ustka w tutke i cwaniakuje zeby mamusia wyreczala:baffled::-)
A z nocnikiem poczeakm chyba do przyszlego roku...jakos za duzo na raz tych eksperymentow:szok:

Agulka - no więc właśnie, 2,5 nieraz robi różnicę. Łobuzy jedne. Tylko oni chyba maja polityke, ze jak klient domagajacy jest, to go przytrzymaja pol godziny przy tej ladzie, noze stopnieje i se pojdzie :crazy:
Hruda - jedź, jedź, w dodatku czesto są promocje, np. 2-pak body za 8 ziko. Naprawde nie badziewie. Albo koszulka + ogrodniczki za 22 ziko. Moj Stachu tez ostatnio wywinął mi numer i nie daje się domknąć w rozmiarze 80 :-D:-D:-D.

Powiem szczerze że ja do rzeczy tesco-wych byłam nastawiona raczej na anty ale przyznam Ci racje Carioca że gatunkowo mnie zaskoczyli kiedyś kupiłam za 9 zł trzypak body, pomyślałam że 3 zł za bodziaka to nawet jak się rozleci po praniu to nie będzie mi żal a tu taka niespodzianka body używane są do dziś po praniu nic się nie dzieje rewelacja takie zwykłe bawełniane bodziaki z dł rękawkiem jednokolorowe

Carioca a Ty piszesz do nas juz od mamy czy jeszcze z domku???? A przecież Ty już poszłaś spać . To do jutra pa pa

Carioca - dzieki!
Nie ma bata - trzeba sie wybrac do Tesco..i moze to polacze z wycieczka na Polwysep? do Wladka, na goferka...ooo juz mi sie podoba:-)
Jaka ciepla noc i ksiezyc taki czerwoniutki...ach a ja tesknie za J a zobaczymy sie dopiero 9 sierpnia:-(ale potem bedziemu juz duuugo razem bo udalo sie przebukowac Jamajke na 8 wrzesnia:-):-):-)

Hrudzia a to od sierpnia razem aż tak do wrześnie Ty jedziesz tam czy On tu? No i super ze się tak udało z wycieczką:-) a wykupiliście może ubezpieczenie od kosztów rezygnacji ? Bo my wykupiliśmy bo to nigdy nie wiadomo z takim maluszkiem czy dojdzie do wyjazdu a kasa za wycieczki nie mała.

A jak się już wybierzesz do tego Tesco to zapraszam do mnie na kawkę od Tesco do Rumi jest już niedaleko.

Hrudzia a to od sierpnia razem aż tak do wrześnie Ty jedziesz tam czy On tu? No i super ze się tak udało z wycieczką:-) a wykupiliście może ubezpieczenie od kosztów rezygnacji ? Bo my wykupiliśmy bo to nigdy nie wiadomo z takim maluszkiem czy dojdzie do wyjazdu a kasa za wycieczki nie mała.

A jak się już wybierzesz do tego Tesco to zapraszam do mnie na kawkę od Tesco do Rumi jest już niedaleko.
No to moze razem sie wybierzemy na Wladkowe goferki, heh?:-)
A ubezpieczenia nie mamy chyba...zreszta to J zalatwia wszytsko bo to wycieczka z ang. firmy - duzo taniej bo u nas to jakis kredyt hipoteczny trzeba by bylo zaciagnac na te okolicznosc:baffled:
I to ja ze Stachem wybieram sie do tej calej angolandii :/

reklama
Do góry