megson1996
Fanka BB :)
No zapomniałam też o tymTylko mu nie mów, że może też nie mieć ochoty kilka miesięcy po porodzie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No zapomniałam też o tymTylko mu nie mów, że może też nie mieć ochoty kilka miesięcy po porodzie![]()
W tym momencie Twoja partnerka jest w ciąży i Twoim priorytetem powinno być jej samopoczucie i jej zdrowie, bo to się przekłada na zdrowie i życie Twojego dziecka.Zmierzam, że w związku są dwie osobyI każda ma swoje potrzeby.
Ahh przestań. Co z Ciebie za żona.W tym momencie Twoja partnerka jest w ciąży i Twoim priorytetem powinno być jej samopoczucie i jej zdrowie, bo to się przekłada na zdrowie i życie Twojego dziecka.
Mój mąż praktycznie nie ma seksu od roku. Sporadyczne przypadki. Bo w ciązy od razu byl zakaz i o tym wiedzieliśmy już wcześniej, potem połóg, stres o życie dziecka, ciągła nerwówka, a teraz dziecko nas tak wykańcza, że on doskonale wie, że jak da mi iśc spać razem z dzieckiem o 20, to ja go nie obudzę o 4 nad ranem, kiedy młody postanowi zacząć dzień
Mąż doskonale wie, że wszystko wróci jak dziecko zacznie być podrzucalne dziadkomi nie narzeka.
To jest jednak oznaka pewnej dojrzałości, uznać, ze czasami trzeba dać sobie na wstrzymanie. Sam widzisz, że my tu niektóre miałyśmy szlabany na 9 miesięcy, u Ciebie minely 2 tygodnie i juz się zalisz i szukasz sensu związku.
Nie xDAhh przestań. Co z Ciebie za żona.
Nie rozumiesz, że Twój mąż ma potrzeby bardziej niż Ty?
Nie xD
Wystarczyło, ze jeden dzień budziłam męża przy każdej pobudce syna i zrozumiał, czemu nie mam ochoty i jestem zmęczona![]()
To karalne powinno być. Jak tak biednego męża budzić do własnego dziecka...Nie xD
Wystarczyło, ze jeden dzień budziłam męża przy każdej pobudce syna i zrozumiał, czemu nie mam ochoty i jestem zmęczona![]()
Jezu szczam to najlepsze forum na jakie trafiłam xdddNadal to robię
Moze dlatego rozumie czemu nie robię mu naśmigła
![]()
Koleś, z Twoich wszystkich wypowiedzi wynika, że:Zmierzam, że w związku są dwie osobyI każda ma swoje potrzeby.
SłabeMasturbacja jednak w związku to kiepski pomysł. I myślę, ze same nie byłybyście zadowolone z faktu, iż Wasz facet wali do zgrabenj 21letniej blondyneczki z Rosji
![]()
Minęły 2 tygodnie, partnerka jest w 16 tc, czyli jeszcze około 24 tc ciązy, plus czas po porodzie, to gość się zapłacze.W tym momencie Twoja partnerka jest w ciąży i Twoim priorytetem powinno być jej samopoczucie i jej zdrowie, bo to się przekłada na zdrowie i życie Twojego dziecka.
Mój mąż praktycznie nie ma seksu od roku. Sporadyczne przypadki. Bo w ciązy od razu byl zakaz i o tym wiedzieliśmy już wcześniej, potem połóg, stres o życie dziecka, ciągła nerwówka, a teraz dziecko nas tak wykańcza, że on doskonale wie, że jak da mi iśc spać razem z dzieckiem o 20, to ja go nie obudzę o 4 nad ranem, kiedy młody postanowi zacząć dzień
Mąż doskonale wie, że wszystko wróci jak dziecko zacznie być podrzucalne dziadkomi nie narzeka.
To jest jednak oznaka pewnej dojrzałości, uznać, ze czasami trzeba dać sobie na wstrzymanie. Sam widzisz, że my tu niektóre miałyśmy szlabany na 9 miesięcy, u Ciebie minely 2 tygodnie i juz się zalisz i szukasz sensu związku.