gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Oj Czarna  ))) Skad ja to znam
))) Skad ja to znam  )))) Tesciowa na mnie krzyczala za mycie okien, ale ja i tak swoje. A sprzatac .... uwielbiam (to po mamie w genach
)))) Tesciowa na mnie krzyczala za mycie okien, ale ja i tak swoje. A sprzatac .... uwielbiam (to po mamie w genach  ))))) I tez nierzadko mnie polnoc zastaje (ups).
))))) I tez nierzadko mnie polnoc zastaje (ups).
I tak minal nam czwartek )) Slodkich snow Dzidziusiowym Mamusiom :******
)) Slodkich snow Dzidziusiowym Mamusiom :******

I tak minal nam czwartek

Ja was podziwiam ze tak dlugo siedzicie .Moja najlepsza pora do spania to od 21 do 22
 Ja was podziwiam ze tak dlugo siedzicie .Moja najlepsza pora do spania to od 21 do 22

Fakt ze w wielu szpitalach jest to rutyna ale wole taka rutyne niz potem roz.... cała szyjke i reszte
 Fakt ze w wielu szpitalach jest to rutyna ale wole taka rutyne niz potem roz.... cała szyjke i reszte Tearz tez zastrzege ze jak trzeba bedzie niech tnie;-)
 Tearz tez zastrzege ze jak trzeba bedzie niech tnie;-)

.A jak jakas rozsadna mama od czasu do czasu wypije jakis lekki alkohol to juz jej sprawa.Ja jestem przeciwna ale jak kazdy robi tak jak chce
.A jak jakas rozsadna mama od czasu do czasu wypije jakis lekki alkohol to juz jej sprawa.Ja jestem przeciwna ale jak kazdy robi tak jak chce