• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy to ciąża?

Cześć, ja z podobnym dylematem. Termin miesiączki w środę ale wczoraj wieczorem zrobiłam pinka o czułości 10 ze względy na delikatne plamienie w nocy z piątku na sobotę .dziś znów zauważyłam brązowe plamienie i tak się zastanawiam czy to nie od noszenia córci, ma 10 miesięcy. Staramy się o drugie dziecko.
Zrób test rano, z pierwszego moczu 😉 a brudzenia raczej nie są od noszenia córki, prędzej od zbliżającej się miesiączki, albo od ciąży 😊 też takie miałam 3-4 dni przed spodziewaną miesiączką, która już nie przyszła

reklama
Przetestuje swoją cierpliwość i zrobię test we wtorek choć od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze a wcześniej bolało dopiero w dniu miesiączki. Daje to do myślenia. W czwartek mam wizytę u gina która umówiłam 6 tyg temu choc nic mi jeszcze nie powie nawet gdyby się udało.

Cześć, ja z podobnym dylematem. Termin miesiączki w środę ale wczoraj wieczorem zrobiłam pinka o czułości 10 ze względy na delikatne plamienie w nocy z piątku na sobotę .dziś znów zauważyłam brązowe plamienie i tak się zastanawiam czy to nie od noszenia córci, ma 10 miesięcy. Staramy się o drugie dziecko.
Wygląda na pozytywny 🙂 powtórz jeszcze może innej firmy

Mam właśnie inny ale mniejszej czułości więc raczej wyjdzie negatywny biorąc pod uwagę, że do miesiączki jeszcze dwa dni....
Śmiało sprobuj rano z porannego moczu. Mi pozytywne wychodzily tydzień przed spodziewanym okresem, czy to czułość 10 czy 25. No w Twoim przypadku może być inaczej, ale trzymam kciuki i życzę dwóch kreseczek.

Niby coś jest ale idź na betę za parę dni

Hej. Wczoraj wieczorem na wkładce miałam skrzep krwi, dziś od rana na papierze to samo i to nie były delikatne niteczki tylko ilość jak przy okresie. W tej sytuacji raczej już nie ma sensu testować prawda?

reklama
Spróbuję jutro jak kupię test o czułości 10, miesiączka niby w środę ale jakoś straciłam nadzieję i podbrzusze też już prawie nie boli. Beta może różnie spadać i test pewnie wyjdzie pozytywny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry