reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe mamy 2024

Mam wyniki już 🥹 Wiadomo beta bez przyrostu dużo nie mówi, ale na 15dpo chyba przyzwoita 😉 Mega mnie cieszy ten progesteron - po przeliczeniu jednostek 29 ng/ml, więc super ☺️ Przy pustym jaju jak zrobiłam w 7+5 to wyszedł 15, więc jestem teraz pełna nadziei, że będzie dobrze ♥️
IMG_7911.jpeg

reklama
Hej. Ja dziś się obudziłam na siku 3:25 i już nie zasnęłam 😩 do niedawna spałam jak suseł, a teraz źle śpię w nocy i muszę wstawać siku co nigdy nie miało miejsca (piłam zawsze dużo i to się nie zmieniło), czy to możliwe, że to już z powodu ciąży?🤔 czy raczej po prostu przez progesteron, który przyjmuję?
Może być i prog i ciąża. Ja mam podobnie, że jak się przebudzę w nocy to muszę siku. Na szczęście Młoda śpi już całe nocki to jak nie dostaję przez sen stópką w twarz to śpię snem zabitego :D

Ja mam w ciąży spanie jak ta lala, jeszcze biorę Xonvea na noc, która działa ogólnie nasennie. My już w domu po zabiegu, wszystko się udało, zabieg był bardzo potrzebny, to były bardzo ciężkie 3 tygodnie izolacji przed, ale było warto🥹🥹🥹🥹🥹 na obiad naleśniki bo musi być lekkostrawnie i miękko, a poza tym mój syn w domu ma ograniczony repertuar 😂 mimo że w żłobku je wszystko🤪

Ja mam w ciąży spanie jak ta lala, jeszcze biorę Xonvea na noc, która działa ogólnie nasennie. My już w domu po zabiegu, wszystko się udało, zabieg był bardzo potrzebny, to były bardzo ciężkie 3 tygodnie izolacji przed, ale było warto🥹🥹🥹🥹🥹 na obiad naleśniki bo musi być lekkostrawnie i miękko, a poza tym mój syn w domu ma ograniczony repertuar 😂 mimo że w żłobku je wszystko🤪
Oo widzisz. Nalesniki. Takie na slodko 🤤 Ale za salatke „tradycyjna” tez bym sie dala posiekac.

reklama
Do góry