reklama
PepkaS
Fanka BB :)
A wszystko to takie względne jest.A jak już jesteśmy w temacie gadżetów- planujecie jakieś segregatory ciążowe do pilnowania dokumentacji? Czy to Waszym zdaniem zbędna pierdoła?
Siostra moja wszystko sama sobie organizowała w zwykłej teczce.
Przyjaciółka znów miała segregator i bardzo sobie chwaliła.
Ja lubię takie rzeczy, więc możliwe, że pójdę w segregator

Veraverrto
To jest najlepszy argument na wyslanie do sklepuja też jadłam tylko cold dogamój mąż się trochę zmarszczył bo przygotował pożywne zdrowe śniadanko (jajka, awokado, jakaś pasta rybna, razowe pieczywo) a ja poszłam w deszczu po parówki i chamskiego białego palucha
spojrzał na mnie zdziwiony jak zalałam to keczupem srogo
więc z pełną buzią mówię „dzidzia chciała”
a on, że jak dzidzia chciała to ok
![]()

Veraverrto
W ciazy mialam zwykly, maly z koszulkami. Plus zaznaczone kolorowymi kartkami np.„szpital x tc”, „OGTT”, „usg 12 tc”. Szybko moglam znalezc potrzebny dokument a i polozona przy porodzie byla w szoku. Az wziela i poszla pokazac na duzyrke, bo mowila, ze zazwyczaj to jest chaosA jak już jesteśmy w temacie gadżetów- planujecie jakieś segregatory ciążowe do pilnowania dokumentacji? Czy to Waszym zdaniem zbędna pierdoła?

Bolilol
ja mam takie tekturowe cienkie segregatory z action i w nich różne teczuszki i koszulki. Trzymałam w nich całą dokumentację związaną ze staraniami i mam zamiar też tak prowadzić dokumentację zwiazaną z ciażąA jak już jesteśmy w temacie gadżetów- planujecie jakieś segregatory ciążowe do pilnowania dokumentacji? Czy to Waszym zdaniem zbędna pierdoła?
ejżja89
Ja miałam coś takiego w poprzedniej ciąży i dla mnie było mega wygodne. Jeśli teraz będzie wszystko ok to pewnie kupię drugi.A jak już jesteśmy w temacie gadżetów- planujecie jakieś segregatory ciążowe do pilnowania dokumentacji? Czy to Waszym zdaniem zbędna pierdoła?
Załączniki
Nelka85
Ja zjadłam obiad córki bo wzgardziła. Ale mąż dał jej godzinę temu serekCo właśnie będę jadła na śniadanie? Hot doga![]()

rybka_pipka
Japierdziele dziewczyny, poszliśmy do sklepu i mąż stoi w kolejce z zakupami w markecie, a ja waruje przy drzwiach galeriowej łazienki. Nie wiem czy będę rzygać bo dziecko czy że tutaj okrutnie śmierdzi 

reklama
AnnMar88
Moderator
Ja mam numer komórki. Ale nie pisze do niej wcale bo jednak ma tych pacjentek w cholere... jakby coś faktycznie się zadziało złego to bym się kontaktowała.Dziewczyny, czy wy macie kontakt ze swoim lekarzem prowadzącym? Tzn czy macie do niego nr tel i możecie do niego zadzwonić, napisać smsa?