Ja od następnego tyg zaczynam dietę od brokułaJa też dołączam do diet pudełkowych ale od jutrazamówiliśmy Vikinga i liczę że będzie smaczny
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od następnego tyg zaczynam dietę od brokułaJa też dołączam do diet pudełkowych ale od jutrazamówiliśmy Vikinga i liczę że będzie smaczny
![]()
Ja też myślałam o pudełkach, ale patrząc na moje zachciewajki to nie wiem czy będę to jadła co mi dadzą akuratJa od następnego tyg zaczynam dietę od brokuła![]()
Ja właśnie ostatnio jem bardzo nie zdrowo i muszę się sprowadzić na dobra drogę - nie powinnam przytyć w tej ciążyJa też myślałam o pudełkach, ale patrząc na moje zachciewajki to nie wiem czy będę to jadła co mi dadzą akurat
Więc dajcie znać jak Wam będzie szło![]()
Ja właśnie przed snem ostatnio czułam zasikane trociny i musieliśmy z mężem zmienić pokój, bo nie do wytrzymania dla mnie było. A nie mam takiego zwierzątkaOd kilku dni tak mi śmierdzi choinka, że chociaż jest wciąż piękna, to chyba musi zostać wywalona bo ilekroć jestem w pobliżu, czuję jakby obsikane przez świnkę morską trociny![]()
jak tu nie będzie dziewczynki, a u mnie chłopca, to wszystkie zabobony o kant du...nie wystarczy, nie chcesz wiedzieć jakie dźwięki wydaje na widok niektórych warzywza to mogłabym jeść całą dobę naleśniki, owsianki, jogurty, owoce i słodycze
Dobrze, że na jutrzejszą wizytę nie kazał mi glukozy badać![]()
A jaka wzięłaś?Ja od następnego tyg zaczynam dietę od brokuła![]()
Pierwszy dzień spoko.Ja też myślałam o pudełkach, ale patrząc na moje zachciewajki to nie wiem czy będę to jadła co mi dadzą akurat
Więc dajcie znać jak Wam będzie szło![]()
kwas foliowy, wit d lek, omega z pregny (poczytajcie jak ważna jest omega i zapytajcie gin czy możecie wprowadzić ofc), do tego jod (mam niedoczynność) I wit b12 w metylowanej formie.Dziewczyny oprócz podstawowych witamin jak kwas foliowy, kwasy DHA itp itd (ja np biorę Puerio Uno) coś jeszcze bierzecie dodatkowo?
Nie mam tu na myśli Waszych leków typu duphaston, metformina itp.
U mnie córka zgodnie z zabobonami jest synem. Odrzuciło mnie od słodyczy i jadłam codziennie kiszoną kapustę na którą jestem uczulona. Buzia mi się wygładziła. Zero trądziku Itdjak tu nie będzie dziewczynki, a u mnie chłopca, to wszystkie zabobony o kant du...![]()
teraz widzę, że o dha piszeszDziewczyny oprócz podstawowych witamin jak kwas foliowy, kwasy DHA itp itd (ja np biorę Puerio Uno) coś jeszcze bierzecie dodatkowo?
Nie mam tu na myśli Waszych leków typu duphaston, metformina itp.