soulflygirl86
Fanka BB :)
I ta nasza ciekawość tak właśnie zazwyczaj się kończytak analizuje, ale z ciekawości chciałam tylko spojrzeć na normy i zrobiło.mi sie słabo...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ta nasza ciekawość tak właśnie zazwyczaj się kończytak analizuje, ale z ciekawości chciałam tylko spojrzeć na normy i zrobiło.mi sie słabo...
we wtorek a do tego czasu oszaleje ...I ta nasza ciekawość tak właśnie zazwyczaj się kończyja tez z tych niecierpliwych,więc Cię w zupełności rozumiem,ale kejti36 postaraj się uzbroić w cierpliwość i nie nakręcaj się Kiedy wynik będzie widział lekarz?
A kiedy nifty? Tak +-? Ja coraz bardziej zaluje, ze nie zrobilam innego testu. Przy najgorszych wiatrach wynik 28 styczniawe wtorek a do tego czasu oszaleje ...
Ja po poprzedniej ciąży zaopatrzyłam się przed transferem w smecte i węgielJa w ogóle nie robiłam nifty czy panoramy i jak czytam wasze posty to już mnie brzuch boli.
Marudziłam na zaparcia a wczoraj złapała mniemyślałam że padne
a miałam iść na jogę …
Wyników krwi nie analizuje się bez USG po prostu. Wiem, że łatwo mówić, ale czekaj na lekarza po prostu. On wszystko obejrzy i zanalizuje.niestety te normy są w tych samych jednostkach i mam bardzo zaniżony wynik jak.na prawie 12 tydzień
PrzewidującaJa po poprzedniej ciąży zaopatrzyłam się przed transferem w smecte i węgiel![]()
SuperNie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
WspanialeNie wytrzymałam, wyszłam wcześniej z pracy i mam już wyniki Nifty. ZDROWA DZIEWCZYNKA! Córka będzie przeszczesliwa, że będzie upragniona siostra. Co za piękny dzień!
Mam pełno po córce, ale na pewno coś dokupię. Mam parę rzeczy dodanych do ulubionych w h&m przez przypadekSuperto teraz jedziesz kupić różowego ciuszka z radości ?
![]()