czy też jest "typowym Koziorożcem"?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy też jest "typowym Koziorożcem"?
zobaczysz, niedługo będziesz cieszyć się tak samo!Super! Bardzo się cieszę i szczerze zazdroszczę tych pozytywnych informacji. Maluszek już maluszka przypomina![]()
Jest meeega uparty i ma swoje zdanie, ale ja jestem bardziej upartaczy też jest "typowym Koziorożcem"?tak pol żartem pół serio - bo niby oficjalnie w to nie wierzę - ale kiedykolwiek czytałam coś o tym jaki jest Koziorozec to aż przerażające jak mnie to opisuje
zawsze szukam potwierdzenia u innych z tego znaku haha
Może to wzdęcia po prostu? Ale tak, mam całkiem napięty brzuch, zwłaszcza wieczorami.@kejti36 wszystkiego najlepszego
Dziewczyny czy wasz brzuch też sie napina ? Albo np leżę na lewym boku i czuję że coś tam jest i sie "rozpycha" Nie są to skurcze bolące czy coś ale czuję coś tam od środkamoże to macica sie rozciąga ? Nie pamietam czy miałam to z dziewczynami
jestem dopiero 10+5 . Wizyta na NFZ jutro .
![]()
Mam nadzieję kejti36. Też za parę dni kończe 37 lat i może dlatego ten stres. Ale wy dziewczyny z tymi pozytywnymi informacjami stanowicie dowód że musi byc dobrzezobaczysz, niedługo będziesz cieszyć się tak samo!![]()
Wzdęcia ? HmmMoże to wzdęcia po prostu? Ale tak, mam całkiem napięty brzuch, zwłaszcza wieczorami.
oj wiem co czujesz... ten wiek niby nie jest jeszcze taki dramatyczny, ale już po tym magicznym 35 roku człowiek chce czy nie to sobie wkręca... ale widzisz ja też 37 i wady mało prawdopodobne, z drugiej strony ile historii dziewczyn 20+ gdzie wystąpiły jakieś wady... no nie ma reguły. To jednak loteria genetyczna, wiec nie stresuj sie wiekiem, będzie zdroweMam nadzieję kejti36. Też za parę dni kończe 37 lat i może dlatego ten stres. Ale wy dziewczyny z tymi pozytywnymi informacjami stanowicie dowód że musi byc dobrze
Wszystkiego najlepszego, żeby wszystko o czym marzysz się spełniło![]()
dziękuję@kejti36 wszystkiego najlepszego
Dziewczyny czy wasz brzuch też sie napina ? Albo np leżę na lewym boku i czuję że coś tam jest i sie "rozpycha" Nie są to skurcze bolące czy coś ale czuję coś tam od środkamoże to macica sie rozciąga ? Nie pamietam czy miałam to z dziewczynami
jestem dopiero 10+5 . Wizyta na NFZ jutro .
![]()
mój Stary zawsze powtarza, że nie ma bardziej upartej i zawziętej osoby ode mnie - co jest jednocześnie wadą i zaletąJest meeega uparty i ma swoje zdanie, ale ja jestem bardziej upartajestem byczkiem.
On jest ten mądrzejszy i po prostu wie kiedy nic nie mówić kiedy ja potrzebuje mówić![]()