medytacjąMi się wydaje że w pon, najpóźniej we wtorek będziemy miały.
Czym można zająć głowę???
reklama
Mayolin
Fanka BB :)
Najpierw wyślą Ci smsa, że prześlą wynik na maila. Ja aż tak nie odświeżałam, bo nie wierzyłąm, że wynik będzie tak szybko, chociaż pielęgniarka mówiła, że jak pobranie w poniedziałek, to jest spora szansa, że wynik będzie do końca tygodnia. A był jeszcze szybciej.Oooooo to tam gdzie ja! Nawet nie wiesz teraz ile razy odświeże maila dzisiaj![]()
Ponoć najgorzej z wynikami na początku lutego, bo wtedy w Chinach świętują Nowy Rok. Dobrze, że załapałyśmy się wcześniej
Bolilol
kurcze, u mnie pobranie o 14, wszyscy wiemy, że Szczecin na końcu świata, więc pewnie nie poleciał do Hongkongu w poniedziałek, tylko później...Korzystałam z "niftytest", była zniżka 15% i możliwość przyjazdu pielęgniarki do domu. Mieszkam w Polsce, pod PoznaniemPielęgniarka przyjechała w poniedziałek 08.01. o 9 rano, mówiła że wieczorem będą wysyłać wszystkie próbki z tego dnia. W laboratorium próbka była 10.01. (jest to zaznaczone na wyniku), a 12.01. w piątek przed południem miałam już wyniki na mailu. Ekspres.
W weekend pewnie nie wprowadzają wynikow, więc najwcześniej w poniedziałek... Ja pierdziele. A tu ani wziąć czegoś na uspokojenie, ani się zalkoholizowac
No nic, specjalnie wczoraj kupiłam sobie nowe dodatki do simsów
Kejcik
o fuckNajpierw wyślą Ci smsa, że prześlą wynik na maila. Ja aż tak nie odświeżałam, bo nie wierzyłąm, że wynik będzie tak szybko, chociaż pielęgniarka mówiła, że jak pobranie w poniedziałek, to jest spora szansa, że wynik będzie do końca tygodnia. A był jeszcze szybciej.
Ponoć najgorzej z wynikami na początku lutego, bo wtedy w Chinach świętują Nowy Rok. Dobrze, że załapałyśmy się wcześniej![]()
Kejcik
to ja może jednak zrobię jakieś inne SANCOo fuck
mój plan na weekend to ps5 i GTA onlinekurcze, u mnie pobranie o 14, wszyscy wiemy, że Szczecin na końcu świata, więc pewnie nie poleciał do Hongkongu w poniedziałek, tylko później...
W weekend pewnie nie wprowadzają wynikow, więc najwcześniej w poniedziałek... Ja pierdziele. A tu ani wziąć czegoś na uspokojenie, ani się zalkoholizowac
No nic, specjalnie wczoraj kupiłam sobie nowe dodatki do simsów![]()
AnnMar88
Moderator
Jakie ddodatki? Właśnie wczoraj zrobiłam aktualizacje hahahahkurcze, u mnie pobranie o 14, wszyscy wiemy, że Szczecin na końcu świata, więc pewnie nie poleciał do Hongkongu w poniedziałek, tylko później...
No nic, specjalnie wczoraj kupiłam sobie nowe dodatki do simsów![]()
babielato_
o nie! Gratulacje. Proszę podajcie namiary jaki kupić. Ja tu będę miała rzadko USG muszę słyszeć serduszkoDonoszę: dzisiaj 10+5 i złapałam detektorem serduszkoczyli się da
Ale straszny fuks, zaraz ucieka i nie ma, jeszcze za dużo miejsca ma![]()
reklama
Bolilol
Kupiłam sobie ten dodatek gdzie możesz wynajmować domy i dodatkowo akcesoria: świat włóczek i coś z zaświatamiJakie ddodatki? Właśnie wczoraj zrobiłam aktualizacje hahahah
Edit: o, teraz sprawdziłam i widzę, że jest już chyba do kupienia