Sharley
Fanka BB :)
Piona! To jaŻelki żelki, a jest tu jakaś chipsiara?
Dla mnie słodycze mogą nie istniec, ale chipsy kocham nad życiei choć powinnam to nie potrafię się im oprzeć
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piona! To jaŻelki żelki, a jest tu jakaś chipsiara?
Dla mnie słodycze mogą nie istniec, ale chipsy kocham nad życiei choć powinnam to nie potrafię się im oprzeć
![]()
Haha, to chyba właśnie ona mnie dzisiaj kłułaMłoda blondyna, długie włosy, imię chyba na Epilnuj męża
Trzymam za Was kciuki ogromnie i już tu nie spamuje![]()
Podwójne gratulacjeCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()
Ooooooo nieeee, właśnie zobaczyłam to przed snemMój dzisiaj upichcił pączki, bo w czwartek nie będzie miał czasuon mnie wykończy
![]()
No to kciukiiiiByłam dzisiaj na wizycie - widać kilka pęcherzyków antralnych. Zaczęliśmy stymulację. Trzymajcie kciuki, żeby teraz pięknie rosłyKolejna wizyta w czwartek.
A z zabawnych rzeczy - zadzwonili do mnie z kliniki po kilku godzinach od wizyty i pani zaczyna rozmowę, ze smutkiem w głosie (już myślę, że coś nie tak z badaniami), a ona mi mówi, że bardzo mnie przeprasza, ale koleżanka źle policzyła za moje leki (bo za dwa, zamiast za 6) i będę musiała dopłacić jeszcze 500zl przy następnej wizycie![]()
Były - czas przeszły, to znak, że musiały być pyszneMmm pyszności!Ja piekłam wczoraj, ale moje nie wyglądały tak ładnie, bo nie potrafiłam zapanować nad temperaturą oleju
(ale były przepyszne i z cudownym nadzieniem pistacjowym
)
Mnie w pracy przerobili ze słonych na słodkie. A mój luby w prezencie mi daje chipsy i jakaś roślinkęPiona! To jazawsze na mnie dziwnie patrzą jak mówię, że zamiast czekolady wolałabym chipsy. Słone przekąski życiem
![]()
To teraz rośnijcie zdrowo.Cześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()
Ale podwójne szczęście Was trafiłoCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()
GratulacjeCześć laski. Ja tylko na chwilkę, miałam dać znać jeśli ciąża będzie bliźniacza. Więc daje znać, że dzisiaj się potwierdziło. Bliźniaki dwujajowe![]()