reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Ja również dołączam się do gratulacji meg
i życzę duuuuuuuużo spokoju.No,teraz to tylko wirtualnie możesz pobalowac.

Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Hej
:-):-):-) No nie :-):-):-) Od samego rana takie dobre wiadomości :-):-):-).
Megusek Moje GRATULACJE :-):-):-). To teraz dziewczynka by się przydała do parki
:-):-):-). SUPER. Bardzo się ciesze razem z Wami :-).
Marta :-) fajowe te organki:-). Na pewno jakiś ukryty talent odkryjesz w Julku ;-):-).
:-):-):-) No nie :-):-):-) Od samego rana takie dobre wiadomości :-):-):-).
Megusek Moje GRATULACJE :-):-):-). To teraz dziewczynka by się przydała do parki

Marta :-) fajowe te organki:-). Na pewno jakiś ukryty talent odkryjesz w Julku ;-):-).
Marta1981
Rodzyneczka
Dobra Lachencje,ja jadę do Lublina
i nie wiem kiedy się znowu sklikam z Wami:-(.Relację z urodzinek na pewno zamieszczę;-)
.Papatki:-(.

Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-(. Będziemy tęsknić :-(.Dobra Lachencje,ja jadę do Lublinai nie wiem kiedy się znowu sklikam z Wami:-(.Relację z urodzinek na pewno zamieszczę;-)
.Papatki:-(.
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Marta to pozwól, że złożę Juliankowi wcześniej życzenia urodzinowe :-)
:-) Julianku :-)
Na pierwszy (tak ważny) roczek
życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń
uśmiechu na buziuni
i mnóstwa prezentów
:-):-):-):-):-):-):-)
Na pierwszy (tak ważny) roczek
życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń
uśmiechu na buziuni
i mnóstwa prezentów
:-):-):-):-):-):-):-)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Witam
Ale pospałyśmy z Oliwką
dopiero co wstałyśmy 
Dzisiaj musimy jechac odebrać paszporty (Oliwki i mój) także znowu pół dnia w plecy
A, zapomniałam napisać, że Pasierbiątko moje przyjechało, w sobotę późnym wieczorem, ale wczoraj poszła spać do babci, dzisiaj idzie do kuzynki. Tylko ja się tak zastanawiam kto ją będzie pakował jak ona zamiast tym się najpierw zająć to postanowiła nocować poza naszym mieszkaniem
. Pewnie w środę będzie płacz i zgrzytanie zębów, bo będzie niespakowana, nieprzygotowana, itd. 
Muszę jakoś Oliwkę zająć, bo chcę iść się umyć...Chyba jej bajki włączę...
Papatki uciekam
Marta, ja też składam Julowi najserdeczniejsze życzenia, uśmiechu każdego dnia i niech się spełniają jego wszystkie marzenia
Meg, gratulacje
:-)
Ale pospałyśmy z Oliwką

Dzisiaj musimy jechac odebrać paszporty (Oliwki i mój) także znowu pół dnia w plecy

A, zapomniałam napisać, że Pasierbiątko moje przyjechało, w sobotę późnym wieczorem, ale wczoraj poszła spać do babci, dzisiaj idzie do kuzynki. Tylko ja się tak zastanawiam kto ją będzie pakował jak ona zamiast tym się najpierw zająć to postanowiła nocować poza naszym mieszkaniem

Muszę jakoś Oliwkę zająć, bo chcę iść się umyć...Chyba jej bajki włączę...
Papatki uciekam
Marta, ja też składam Julowi najserdeczniejsze życzenia, uśmiechu każdego dnia i niech się spełniają jego wszystkie marzenia
Meg, gratulacje

RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
hey
zerknęłam dzis sobie przypadkowo na lutówki 2009 i oczy duże zrobiłam!
MEGUSKU - ogromne gratulacje!!!! trzymam kciuki kochana za to, by kolejne osiem miesiecy upłyneło Ci na samej sielance!!!
Julianku - wszystkiego najlepszego kochany!!!!!
u nas tak se... mieliśmy dziś zieloną kupe, małemu woda z nosa leci... w nocy mi ryczy... albo ząbki, albo cos pyli, albo coś zjadłam... e tam...
zerknęłam dzis sobie przypadkowo na lutówki 2009 i oczy duże zrobiłam!
MEGUSKU - ogromne gratulacje!!!! trzymam kciuki kochana za to, by kolejne osiem miesiecy upłyneło Ci na samej sielance!!!
Julianku - wszystkiego najlepszego kochany!!!!!
u nas tak se... mieliśmy dziś zieloną kupe, małemu woda z nosa leci... w nocy mi ryczy... albo ząbki, albo cos pyli, albo coś zjadłam... e tam...
Marta1981
Rodzyneczka
W imieniu Julianka dziękujemy za życzonka
.Wielka buźka dla e-cioteczek
.
Nie było czasu
i dopiero jutro modem zdajemy;-)
.Więc siedzę ile się da
.
Wpisy w indeksie porobione a z egzaminu z którego miałam awans dostałam 4 a w tamtym roku stary dziadu

utupił 12 osób od mnie z roku
.
Ale frajdę mieli chłopaki dzisiaj jak z Lublina wróciliśmy,przy deptaku mój brat ze znajomym mają rozstawioną trampolinę i ogromniasty zamek dmuchany i krasnale wściekali się za friko.
Jul roczek podeptał,coraz śmielej się puszcza i przechodzi dystanse po 3 m.

Nie było czasu

Wpisy w indeksie porobione a z egzaminu z którego miałam awans dostałam 4 a w tamtym roku stary dziadu

Ale frajdę mieli chłopaki dzisiaj jak z Lublina wróciliśmy,przy deptaku mój brat ze znajomym mają rozstawioną trampolinę i ogromniasty zamek dmuchany i krasnale wściekali się za friko.
Jul roczek podeptał,coraz śmielej się puszcza i przechodzi dystanse po 3 m.
Ostatnia edycja:
reklama
I
iiwka
Gość
Cześć! Przepraszam z góry że całkiem w innym temacie,ale mam prośbę. Zwracam się z wielką prośbą do mam mieszkających w Dęblinie lub w okolicach-nie wiecie czy ktoś ma do wynajęcia mieszkanie?
Ogólnie to zła jestem bo nic w necie nie ma i będę musiała chyba pojechać gdzieś za dwa tygodnie i poszukać więc narazie szukam jakichkolwiek rozwiązań

Ogólnie to zła jestem bo nic w necie nie ma i będę musiała chyba pojechać gdzieś za dwa tygodnie i poszukać więc narazie szukam jakichkolwiek rozwiązań

Podziel się: