reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MEG GRATULACJE .Buziaczki ogromne.Oj tak sie ciesze prawie jakbym to ja nowy suwaczek wkleila.Zdrowej, spokojnej ciazy.
A tak cichutko to Ci zadroszcze

reklama
Hej

:-):-):-) No nie :-):-):-) Od samego rana takie dobre wiadomości :-):-):-).
Megusek Moje GRATULACJE :-):-):-). To teraz dziewczynka by się przydała do parki :tak::-):-):-). SUPER. Bardzo się ciesze razem z Wami :-).

Marta :-) fajowe te organki:-). Na pewno jakiś ukryty talent odkryjesz w Julku ;-):-).

Marta to pozwól, że złożę Juliankowi wcześniej życzenia urodzinowe :-)

:-) Julianku :-)
Na pierwszy (tak ważny) roczek
życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń
uśmiechu na buziuni
i mnóstwa prezentów
:-):-):-):-):-):-):-)

Witam
Ale pospałyśmy z Oliwką :szok: dopiero co wstałyśmy :tak:

Dzisiaj musimy jechac odebrać paszporty (Oliwki i mój) także znowu pół dnia w plecy :baffled:
A, zapomniałam napisać, że Pasierbiątko moje przyjechało, w sobotę późnym wieczorem, ale wczoraj poszła spać do babci, dzisiaj idzie do kuzynki. Tylko ja się tak zastanawiam kto ją będzie pakował jak ona zamiast tym się najpierw zająć to postanowiła nocować poza naszym mieszkaniem :baffled:. Pewnie w środę będzie płacz i zgrzytanie zębów, bo będzie niespakowana, nieprzygotowana, itd. :blink:

Muszę jakoś Oliwkę zająć, bo chcę iść się umyć...Chyba jej bajki włączę...

Papatki uciekam

Marta, ja też składam Julowi najserdeczniejsze życzenia, uśmiechu każdego dnia i niech się spełniają jego wszystkie marzenia

Meg, gratulacje :tak::-)

hey

zerknęłam dzis sobie przypadkowo na lutówki 2009 i oczy duże zrobiłam!
MEGUSKU - ogromne gratulacje!!!! trzymam kciuki kochana za to, by kolejne osiem miesiecy upłyneło Ci na samej sielance!!!

Julianku - wszystkiego najlepszego kochany!!!!!

u nas tak se... mieliśmy dziś zieloną kupe, małemu woda z nosa leci... w nocy mi ryczy... albo ząbki, albo cos pyli, albo coś zjadłam... e tam...

W imieniu Julianka dziękujemy za życzonka:tak:.Wielka buźka dla e-cioteczek:tak:.
Nie było czasu:no: i dopiero jutro modem zdajemy;-):tak:.Więc siedzę ile się da:-p.
Wpisy w indeksie porobione a z egzaminu z którego miałam awans dostałam 4 a w tamtym roku stary dziadu :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:utupił 12 osób od mnie z roku:szok:.
Ale frajdę mieli chłopaki dzisiaj jak z Lublina wróciliśmy,przy deptaku mój brat ze znajomym mają rozstawioną trampolinę i ogromniasty zamek dmuchany i krasnale wściekali się za friko.
Jul roczek podeptał,coraz śmielej się puszcza i przechodzi dystanse po 3 m.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć! Przepraszam z góry że całkiem w innym temacie,ale mam prośbę. Zwracam się z wielką prośbą do mam mieszkających w Dęblinie lub w okolicach-nie wiecie czy ktoś ma do wynajęcia mieszkanie?
Ogólnie to zła jestem bo nic w necie nie ma i będę musiała chyba pojechać gdzieś za dwa tygodnie i poszukać więc narazie szukam jakichkolwiek rozwiązań:confused::confused::confused:

Do góry