reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Nie. Jasno mu dałam do zrozumienia co ja myślę, czego oczekuje i potrzebuje, ale on dalej się nie wypowiedział ani nie ustosunkował. Więc dalej tkwię sobie w mojej czarnej dziurze.

W gratisie mam już 2 tyg bez seksu, bo on jest zbyt zestresowany i nie ma ochoty… A mnie nosi jak nie wiem co.
Czyli nie chce.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny a możecie mi coś powiedzieć o duphastonie albo innych cudach na podwyższenie proga?
Oczywiście nie będę nic brała w ciemno, ale wolę dowiedzieć się od Was jak to powinno wyglądać, bo po dzisiejszej teleporadzie.. jesteście jedynym zaufanym źródłem.
Rozumiem że powinno się go brać po owulacje, napewno nie wcześniej, tak?

A masz regulrny okres? Ja biorę duphaston ale na wywołanie bo nie mam swojego naturalnego. Jeden lekarz kazał mi brać 2x 5dni, drugi 1x10dni. Natomiast ja bym z duphastonem uwazała bo może Ci zahamowac owulacje tak naprawde w kazdej dawce. Duphaston jest sens brac jesli faktycznie potwierdził Ci lekarz owulacje i to tak 2-3 dni po niej dopiero.

Mam wyniki, słabo to widzę

Załączniki

• Screenshot_20240206_170602.jpg
    Screenshot_20240206_170602.jpg
    138,7 KB · Wyświetleń: 238
reklama
Do góry