BellaIza22
Zaciekawiona BB
Delikatnie mówiąc qrwica mnie bierze, nigdy tak nie czekałam na @.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiejszy. Wczorajszego rano nie zrobiłam zdjęcia a jak wróciłam po pracy był cały zalany . Wczoraj robiłam płytkowy dziś strumieniowy tej samej firmy. Na upartego doszukalabym się cienia, ale po takim czasie byłoby już wyraźniej a nie cienieA to tutaj? To wczorajszy czy dzisiejszy?
No faktycznie 9 dni po spodziewanym okresie to już grubasy powinny być... Mimo to trzymam kciukiDzisiejszy. Wczorajszego rano nie zrobiłam zdjęcia a jak wróciłam po pracy był cały zalany . Wczoraj robiłam płytkowy dziś strumieniowy tej samej firmy. Na upartego doszukalabym się cienia, ale po takim czasie byłoby już wyraźniej a nie cienie
O super, kolejna drożność, oby zakończona szybka ciążaW końcu dostałam okres i zostaje w tym miesiącu dalej na ławce.
Jesteśmy też po wizycie w klinice.
Stary musi porobić jakieś dodatkowe badania, z wynikami to urologa i popracować trochę nad tym nasieniem.
Ja przy okazji idę sprawdzić drożność w przyszłym tygodniu.
Mi się raz zdarzyło na dwa lata kontrolowania testami/temp owulacji, żeby okres się faktycznie spóźnił dwa dniJa zapisałam się dzisiaj już na wizyty monitoringu a jeszcze małpy nie dostałamchyba dzisiaj walnę test żeby już dziś wieczorem przyszła. Też tak macie że jak wam się spóźni, zrobicie test i tego samego dnia (albo następnego) przychodzi?
![]()
Przykro miNo i dziewczyny dupa, rano test jak dla mnie bialo . 9 dni po spodziewanej miesiaczce, po południu podjadę do labo. Na wczorajszym nawet mąż widział kreskę a dziś nic.
Ej centralnie myślałam o tym żeby mojemu też kupić, bo w sobotę idziemy szykować grządki ale ostatecznie stwierdziłam, że to mu lepiej bez okazji kupięA mój na walentynki dostanie gumofilce![]()