wrobelmm
Fanka BB :)
Możliwe, bo ta stymulacja była dość łagodna.A może dawki były za niskie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Możliwe, bo ta stymulacja była dość łagodna.A może dawki były za niskie ?
takA tak btw też tak macie oglądając razem film, że jak się seksują albo jakiś erotyczny epizod się zaczyna rozkręcać , to za chwile i u Was zaczyna się coś dziać?
Bo u Nas to jest nagminne![]()
Strach ma bardzo duże oczy, ja tak.samo stresowałam się przed drożnością a potem do lekarza przy stoliku już śmiałam się, że oczekiwałam większego bólu, na co on do mnie ze śmiechem: że właśnie widział jak zbladłam i zesztywniałam ze strachu jakby miał jakąś krwawą masakrę zgotować, a tu można powiedzieć, że lajtowo.Powiem Wam ze na sama myśl o tej laparo mnie skręca w środku ze stresu, a jeszcze nawet terminu nie mamostatni raz w szpitalu byłam w liceum
![]()
U mnie przed droznoscia było ok, ogólnie wizyty u lekarza itp spoko, ale to sam fakt pobytu w szpitalu mnie stresuje najbardziej, nie sam zabiegStrach ma bardzo duże oczy, ja tak.samo stresowałam się przed drożnością a potem do lekarza przy stoliku już śmiałam się, że oczekiwałam większego bólu, na co on do mnie ze śmiechem: że właśnie widział jak zbladłam i zesztywniałam ze strachu jakby miał jakąś krwawą masakrę zgotować, a tu można powiedzieć, że lajtowo.
Teraz się boisz i stresujesz, ale może się okazać, że wyjątkowo dobrze będzie w Twoim przypadku i będzie łagodnie po zabiegu!pomyśl sobie, że cel szczytny i dzięki temu z 1 autostrady do jajek zrobią się 2 i szanse wzrosną o 50% w tej kwestii.
A w ogóle ile po laparoskopii trzeba odleżeć w szpitalu?
Ciekawe jaki dostaniesz termin.
Sikałam dopiero dziś rano i znowu chyba jakiś cień cienia ale jak dla mnie bledszy niż ten wczoraj i ciężko mi go było nawet wyłapać na zdjęciu. Trochę też zaczynają mnie już boleć plecy jak na okres (ma być jutro planowo)
a ten The undoing? Z Nicole Kidman i Hugh Grantem?
Dasz radęPowiem Wam ze na sama myśl o tej laparo mnie skręca w środku ze stresu, a jeszcze nawet terminu nie mamostatni raz w szpitalu byłam w liceum
![]()
2,5 rokuSikałam dopiero dziś rano i znowu chyba jakiś cień cienia ale jak dla mnie bledszy niż ten wczoraj i ciężko mi go było nawet wyłapać na zdjęciu. Trochę też zaczynają mnie już boleć plecy jak na okres (ma być jutro planowo)nie mam już sił dziewczyny
równe dwa lata temu podjęliśmy decyzję z mężem, że chcemy się zacząć starać o dzidziusia
![]()