amusedxxx
Moderator
No to teraz ma to więcej sensujezu co ja gadam, pogubilam sie sama w swoim liczeniu13-14 dzien cyklu czyli 21/22 luty
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to teraz ma to więcej sensujezu co ja gadam, pogubilam sie sama w swoim liczeniu13-14 dzien cyklu czyli 21/22 luty
![]()
spoko, każdej się zdarzaGlupoty pisze sorrki
No jasne jak wolisz to poczekajMoze poczekam do niedzieli chociaz. Szczerze to sie boje testowac.
Rok temu mialam wszystkie oznaki ze to ciaza, jak raz sprobowalismy, nawet mi niedobrze bylo, bylam na wyjezdzie w stanach, kupowalam codziennie testy ciazowe jak oszalala ktore tanie nie bylo i dupa. przyszla @
Kurczę twoje wykresy są zawsze takie porządne, żeby tak to szło w parze z pozytywemU mnie dziś temperatura i wykres fajny, ale nic poza tym, test negatywnyJuż zmiany w teście nie przewiduje, jutro 12 dni po, a 13 dni po już potwierdzony negatyw będzie na 100%.
A nie myśleliście żeby skorzystać z dofinansowania u siebie w mieście czy chcecie czekać na państwowy projekt?Tak ja też mam taki plan, kwiecień/maj już iść docelowo do kliniki za wczasutylko czekam aż będą zasady znane - czy faktycznie wybrane placówki czy dowolnie itp. Jakie w ogóle będą kryteria, ciekawe
chciałoby się juz coś wiedzieć od razu, ale sam fakt tego światełka w tunelu i tak jest dobry
![]()
Ja nie kojarze. Oprócz standardowych pinkow, facelle, vitam to jeszcze używałam one stepów z amazona i jak dla mnie są ok - na 50 sztuk chyba na dwóch był jakiś cień, bez ciąży oczywiście więc to i tak dobry wynik wg mnie
Sprawdziłam zaraz po tym jak tu wstawiłam te testy. To są o czułości 25 także odpadają. Zostaję chyba jednak przy pinkachJa nie kojarze. Oprócz standardowych pinkow, facelle, vitam to jeszcze używałam one stepów z amazona i jak dla mnie są ok - na 50 sztuk chyba na dwóch był jakiś cień, bez ciąży oczywiście więc to i tak dobry wynik wg mnietylko cienkie jak włos
![]()
Gdyby nie było w planach państwowego projektu to na pewno byśmy z miejskiego skorzystaliA nie myśleliście żeby skorzystać z dofinansowania u siebie w mieście czy chcecie czekać na państwowy projekt?