Marcela.marcela
Fanka BB :)
Ty to chociaz sluz plodny masz a ja nic niestety cos czuje ze po tej biochemi cykl mi sie wydluzy![]()
Ja pierwszą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty to chociaz sluz plodny masz a ja nic niestety cos czuje ze po tej biochemi cykl mi sie wydluzy![]()
Tez tak myslalam ze moze byc pozniej i dlatego mam zapas testow owulacyjnychJa pierwsząpo biochemię dostałam w 39dc, a teraz z kolei owulacja przyszła 5 dni szybciej niż się spodziewałam.
PiękneA ja się pochwalę co do mnie doszło już![]()
to samo pomyślałamPiękneah, pamiętam te przygotowania do ślubu… był stres, ale emocje niezapomniane
![]()
mam nadzieję że przez to że głowa jest skupiona na ślubie, nie ukrywam dużo mniej myślę o ciąży i śledzeniu cyklu(nawet lekarz mi to zalecił ostatnio, bo niby wszystko ok z nami mimo że nienawidzę tekstu odpuść) miło się zaskoczę i pójdę się hajtać zPiękneah, pamiętam te przygotowania do ślubu… był stres, ale emocje niezapomniane
![]()
Oj bardzo Ci tego życzę! Nawet jeśli będzie trzeba na ostatnia chwile sukienkę przerabiać żeby się brzuszek zmieściłmam nadzieję że przez to że głowa jest skupiona na ślubie, nie ukrywam dużo mniej myślę o ciąży i śledzeniu cyklu(nawet lekarz mi to zalecił ostatnio, bo niby wszystko ok z nami mimo że nienawidzę tekstu odpuść) miło się zaskoczę i pójdę się hajtać znawet mogę połowę wesela wymiotować w kiblu
![]()
u mnie też 5to samo pomyślałamu mnie 5 lat już pyknie w tym roku, ja nie wiem jakim cudem
![]()
Piekny plan !!I jeszcze tylko tak dodam, że bardzo kuszę specjalnie los bo mam suknie ślubna już, idealna na mnie, a nawet zamówiłam strój kąpielowy bo planujemy panieński w ogrodzie z basenem i jacuzzii oczywiście wakacje życia
![]()