fckathy
Fanka BB :)
ten mem opisuje mnie wczoraj na urodzinach, na którym każdy miał dziecko lub był w ciazyJuż jest małpiszon. Zobaczymy w kwietniu...^^Zobacz załącznik 1616713

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ten mem opisuje mnie wczoraj na urodzinach, na którym każdy miał dziecko lub był w ciazyJuż jest małpiszon. Zobaczymy w kwietniu...^^Zobacz załącznik 1616713
Woooow kreseczka jak nicCzy ja dobrze widzę?
Trzymam kciuki mocnoDam znać jak tylko dostanę wynik![]()
Jest kreseczkaCzy ja dobrze widzę?
To musiało być bardzo słabe…ten mem opisuje mnie wczoraj na urodzinach, na którym każdy miał dziecko lub był w ciazy![]()
Ja również widzęCzy ja dobrze widzę?
Jako dziecko byłam tym leczona i zawsze mówiłam, że mi niedobrze aż wreszcie sie pozygalam i dali mi spokójA u mnie taka sytuacja - było już domowe piwko imbirowe ze świeżą marakują, a teraz absolutnie obrzydliwy napój bogów, czyli mleko, masło, miód i inbir doprawione BARDZO duża ilością czosnkudziękuje za polecajki
Jak się objawia u ciebie hiperstymulacja? W wynikach USG coś zaniepokoiło lekarza ?Obudziłam się;-)
Wszystko ok
Dzięki dziewczyny
Z gorszych wiadomości to jest taka że tylko 4 komórki z 9 są ok. I teraz czekamu jak się zaplodnia.
No i ogólnie jestem na granicy hiperstymulacji więc jak jakiś transfer to nie w tym cyklu.
O ja dobrzeeeeCzy ja dobrze widzę?