S
starająca się o dziecko
Gość
Tak nie palęCzuć trollem na odległość![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak nie palęCzuć trollem na odległość![]()
No nie mogę zapachu papierosów wcZoraj tez nie paliłam bo mi przeszkadzaly papierosyTak nie palę
Akurat z tym nie mogę się zgodzić. U mnie w obu ciążach pierwszym objawem 9/10 dni po owulacji był wyczulony węch, więc tutaj faktycznie może być to objaw ciąży.Nie gniewaj się ale mam wrażenie że mocno wyolbrzymiasz
Na tym etapie (a czytałam że jesteś po inseminacji ) nie ma jeszcze objawów ciążowych
Dzięki za wsparcie mnie dzis nawet zapach perfum w autobusie przeszkadzałAkurat z tym nie mogę się zgodzić. U mnie w obu ciążach pierwszym objawem 9/10 dni po owulacji był wyczulony węch, więc tutaj faktycznie może być to objaw ciąży.
A u jakiego lekarza byłaś u co Ci powiedział ?Ja jeszcze nic nie wiem dzis poszłam zrobić betę bo się w pracy zile czułam i się zwolniłam i poszłam do lekarza
Dzięki za wsparcie mnie dzis nawet zapach perfum w autobusie przeszkadzał
Do mojej ginekolog napisałam to kazała zrobić betę i za tydzień u niej się pojawić i powiedzieć jej jak wyjdą wynikiA u jakiego lekarza byłaś u co Ci powiedział ?
A dziś byłam u internisty bo się zile cZulam i zwolniłam się z pracyDo mojej ginekolog napisałam to kazała zrobić betę i za tydzień u niej się pojawić i powiedzieć jej jak wyjdą wyniki
Ale powyżej napisałaś że POSZŁAŚ do lekarzaDo mojej ginekolog napisałam to kazała zrobić betę i za tydzień u niej się pojawić i powiedzieć jej jak wyjdą wyniki
No byłam u internisty dziśAle powyżej napisałaś że POSZŁAŚ do lekarza
Edit
Doczytałam że właśnie napisałaś o interniście