jasani
Fanka BB :)
A jaka to różnica? Nieważne jaka kwestia. Depresję i myśli samobójcze można mieć niezależnie od sposobu zajścia w ciążę.Zależy jak jest niechciana czy z gwałtu czy z wpadki to dwie różne kwestie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jaka to różnica? Nieważne jaka kwestia. Depresję i myśli samobójcze można mieć niezależnie od sposobu zajścia w ciążę.Zależy jak jest niechciana czy z gwałtu czy z wpadki to dwie różne kwestie.
No ale jak maja nie podważać jak się z nim nie zgadzają?Zależy jak jest niechciana czy z gwałtu czy z wpadki to dwie różne kwestie.
Hmmmm widzę, że jest tu kilka koleżanek forumowych,które ciągle podburzaja moje zdanie.. w większości wątków.
No jest różnica,czy ma się depresję bo się nie uważała i zaszło czy zostało skrzywdzonym przez innego człowieka.A jaka to różnica? Nieważne jaka kwestia. Depresję i myśli samobójcze można mieć niezależnie od sposobu zajścia w ciążę.
No przyrównywanie ludzi do zwierząt to naprawdę dobry poziom.Jest mi naprawdę trudno uwierzyć że w 2024 roku ciągle są rozkminy czy kobiety powinny same decydować o swojej ciąży...To jest aż nieprawdopodobne. Naprawdę trzeba to odczarować bo mi się wydaje że to jest takie magiczne myślenie że życie człowieka cudem że jest i u góry Bog nasz rozlicza (starszy pan z brodą) i po śmierci czeka cię WIECZNE potępienie lub raj...A np zwierzęta (inne) już tego nie mają
![]()
Co masz na myśli że to nie jest dobry poziom?No przyrównywanie ludzi do zwierząt to naprawdę dobry poziom.![]()
No jest różnica,czy ma się depresję bo się nie uważała i zaszło czy zostało skrzywdzonym przez innego człowieka.
Dobrze ja kończę jest z tą dyskusje,wyraziłam opinie a wy jak chcecie piszcie sobie dalej![]()
No ale jak maja nie podważać jak się z nim nie zgadzają?![]()
Z jakiego powodu napisałam a nie czy można mieć czy nie.Czyli jedna osoba ma prawo do depresji, a druga nie?
A jest gdzieś lista kiedy można mieć depresję a kiedy nie można?
Z jakiego powodu napisałam a nie czy można mieć czy nie.