Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już tracę nadzieję...@SalsaPL ostatnio myślałam o Tobie. Na ten moment staram się przekazywać info o 1,5%. Zaraz może jeszcze na fb wstawię.
Tyle już biedna przeszłaśWierze, ze będzie dobrze.
To najgorsze, co może cię spotkać. A jednocześnie jestem pełna podziwu, że dotychczas jej nie straciłaś. Pamiętaj, że jestem...Ja już tracę nadzieję...
Dziękuję bardzo@SalsaPL masz dla kogo walczyć, bez żyć. Tam mocno trzymam kciuki. Dorzucam ile mogę i przekaże znajomym.
W niedzielę u nas na wsi był zorganizowany kiermasz wielkanocny. Otrzymałam fanty, ale pogoda nie dopisała, i zostalam z pudlami pięknych rzeczy z którymi nie wiem co zrobić. A nie mam siły na nic. Tym bardziej jakieś wystawianie na necie. Jakby któraś była zainteresowana by wesprzeć mnie w walce a Jednoczenie coś się spodobało to dajcie znać. Rzeczy są naprawdę piękne. Jedynie ceny są na chustach- minimalna wartość za włóczkę która była kupiona przez darczyńców by te cuda wstworzyc.Dziękuję bardzoJa zbierałam się w sobie by w ogóle jeszcze walczyć. Miałam załamanie i sił i wiary. Do tego problemy finansowe i ciągle zastanawianie się czy będę miała za co jechać do szpitala, czy kupić chleb, wcale nie pomagają na psychikę. Jest ciężko. W uj.. ciężko ..