amusedxxx
Moderator
Laparoskopie z chromotubacja dokladnie, czyli drożnościąJakoś nie ogarnęłam, miałaś drożność czy laparo?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Laparoskopie z chromotubacja dokladnie, czyli drożnościąJakoś nie ogarnęłam, miałaś drożność czy laparo?
Rozumiem i szkoda , że nie nie udało się nic zrobić.Laparoskopie z chromotubacja dokladnie, czyli drożnościąwcześniej miałam robione sono hsg więc już wiedziałam że lewy jest niedrożny, teraz trzeba było sprawdzić czy da się z nim coś jeszcze zrobić no i niestety nie
No niestetyRozumiem i szkoda , że nie nie udało się nic zrobić.
Na szczęście drugie ładny
dobrze, że weekend to sobie odpoczniesz![]()
Przykro mi , że nie udało się udrożnić lewegoLaparoskopie z chromotubacja dokladnie, czyli drożnościąwcześniej miałam robione sono hsg więc już wiedziałam że lewy jest niedrożny, teraz trzeba było sprawdzić czy da się z nim coś jeszcze zrobić no i niestety nie
ja gdybym była na Twoim miejscu to zapisałabyś się do Marcina Ostaszewskiego. To jest dietetyk kliniczny, który dużo pracuje właśnie przy niskim AMH. Na pewno dobrze Tobą pokieruje.Myślicie że wgl mam szanse na naturalną ciążę?
A z in vitro?
super, ze jesteś już po wszystkim i że prawy jajowód działa tip top! Jak się czujesz?No niestetyja jakoś w głowie nastawiłam się już na jakieś czarne scenariusze że się pewnie okaże że oba są zblokowane jednak czy coś. Będę miała 2 tygodnie teraz żeby odpocząć
![]()
Noo i lekarz też powiedział jak się okazało że pęcherzyk po lewej niedrożnej stronie, żeby się tym absolutnie nie przejmować, bo drugi jak najbardziej jest w stanie przejąć jajeczkoPrzykro mi , że nie udało się udrożnić lewego
Na szczęście jest jeszcze ten drugi. Jak się czujesz?
Super, dzielna jesteś. Trzymam kciuki żeby już nie było więcej przeszkódNoo i lekarz też powiedział jak się okazało że pęcherzyk po lewej niedrożnej stronie, żeby się tym absolutnie nie przejmować, bo drugi jak najbardziej jest w stanie przejąć jajeczkoczuję się dobrze, cały czas leżę. Po zabiegu rano dostałam leki przeciwbólowe i albo nadal trzymają albo jest ok
w sumie to czuję jakbym mogła już wstać powoli, no ale trzeba leżeć. Rano wyjęcie cewnika i w końcu jedzenie
![]()
No tak, już była mowa na forum i były ciążę z tego co pamiętam z przechwyconych jajeczek z przeciwległego jajowodu, także spokoNoo i lekarz też powiedział jak się okazało że pęcherzyk po lewej niedrożnej stronie, żeby się tym absolutnie nie przejmować, bo drugi jak najbardziej jest w stanie przejąć jajeczkoczuję się dobrze, cały czas leżę. Po zabiegu rano dostałam leki przeciwbólowe i albo nadal trzymają albo jest ok
w sumie to czuję jakbym mogła już wstać powoli, no ale trzeba leżeć. Rano wyjęcie cewnika i w końcu jedzenie
![]()