Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Jak dam radę to może jutro, ale nie obiecuje. Bo właśnie najmłodsza mi rzyga ehhhWidaclec na bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dam radę to może jutro, ale nie obiecuje. Bo właśnie najmłodsza mi rzyga ehhhWidaclec na bete
Mi normalnie pobrała po owulacji i tyleJa tak ciągle przekładam termin cytologii. Ostatnio miałam plamienia, bo 6 dc. Zapissala na za tydzień, ale wychodziła owulacja więc szkoda mi było nie próbować. Przełożyłam na za miesiąc, bo dwa tyg jej nie ma, a dla pewności wolałam dać po owulacji :/
Pewnie zależy jakie witaminy. Ja wszystko biorę normalnie przed jak i po stymulacji.Dziewczyny które mają za sobą stymulacje- kiedy trzeba przestać brać wszystkie witaminy? To prawda że od dnia stymulacji bierze się już tylko kwas foliowy?![]()
Nic mi o nie wiadomo o tym, że trzeba coś odstawiać - normalnie brałam wszystko co wcześniej i nie miałam żadnych zaleceń dot. odstawienia czegokolwiek.Dziewczyny które mają za sobą stymulacje- kiedy trzeba przestać brać wszystkie witaminy? To prawda że od dnia stymulacji bierze się już tylko kwas foliowy?![]()
Ja co prawda jeszcze przed, ale też czytałam że wiele dziewczyn odstawia niektóre suplementy między punkcją a transferem, albo od transferu.Dziewczyny które mają za sobą stymulacje- kiedy trzeba przestać brać wszystkie witaminy? To prawda że od dnia stymulacji bierze się już tylko kwas foliowy?![]()
SuperZnowu ja i mój spam. Coś jest na rzeczy. To płytkowe doz. Na żywo ładna różowa kreseczka.
Czytałam gdzieś na forum że koenzym Q10 niektóre osoby odstawiają przed transferem, a o innych witaminach nic nie słyszałam.Ja co prawda jeszcze przed, ale też czytałam że wiele dziewczyn odstawia niektóre suplementy między punkcją a transferem, albo od transferu.
Wydaje mi się, że ktoś pisał o Flavamedzie.Dziewczyny! Jak się nazywał ten syrop rozrzedzający wydzieliny?