Nelliel
Fanka BB :)
@Nelliel jak tam, jutrzejsza drożność aktualna?![]()
Tak, jutro o 8

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Nelliel jak tam, jutrzejsza drożność aktualna?![]()
A ja wczoraj byłam na konsultacji u gin poleconej przez koleżankę, zapytałam ją ogólnie o acard, np jeśli nie ma się jakichś specjalnych wskazań.Zapomniałam Standardowo zapytać lekarza czy Acard też nadal mam brać. Przyjmował dzisiaj od 10, zadzwoniłam o 10:50 i położna powiedziała że już go nie maNo nic, jutro zadzwonię
Kurcze ja też mam jutro drożność, ale mi nic nie mówili o antybiotykuTak, jutro o 8ale jak zawsze z przebojami, poszłam po antybiotyk w poniedziałek, a recepta przeterminowana (doceniłam w końcu teleporady, jednak czasem się przydają)
A i dzisiaj jeszcze byłam na badaniu CRP, więc wszystko gotowe
Trochę się nie mogę doczekać, bo to już jakiś krok na przód.
pewnie znowu późnym wieczoremNie...![]()
Albo jutro :/pewnie znowu późnym wieczorem![]()
Super, daj znać poTak, jutro o 8ale jak zawsze z przebojami, poszłam po antybiotyk w poniedziałek, a recepta przeterminowana (doceniłam w końcu teleporady, jednak czasem się przydają)
A i dzisiaj jeszcze byłam na badaniu CRP, więc wszystko gotowe
Trochę się nie mogę doczekać, bo to już jakiś krok na przód.