Trzymam kciukiMoja córka z najlepszego zarodka 5AA ma wadę genetyczną (nie badane). Teraz jestem w ciąży z ostatniego zarodka 3AA i prawdopodobnie dziecko zdrowe (czekam na wyniki amnio).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiMoja córka z najlepszego zarodka 5AA ma wadę genetyczną (nie badane). Teraz jestem w ciąży z ostatniego zarodka 3AA i prawdopodobnie dziecko zdrowe (czekam na wyniki amnio).
Tak, dokładnie.To miałaś transfer zdrowego, który dał ciążę, tak?
Pozdrawiam
Nie, nie mamy obciążeń genetycznych.A czy mogę wiedzieć czy jesteście jakoś obciążeni genetycznie , ze zdecydowaliście się na te dodatkowe badania?
Maja miała mały wylew krwi do płucek i robili jej przetaczanie krwi. Od 2 dni jest stabilna i ciśnienie też się polepszyło, bo wcześniej rozkurczowe było bardzo niskie.@Nutka 1533 jak się czujesz? Jak mała wojowniczka?![]()
dobrze ze wszystko juz sie normuje <3Maja miała mały wylew krwi do płucek i robili jej przetaczanie krwi. Od 2 dni jest stabilna i ciśnienie też się polepszyło, bo wcześniej rozkurczowe było bardzo niskie.
Ależ ta malutka musi dużo przejśćMaja miała mały wylew krwi do płucek i robili jej przetaczanie krwi. Od 2 dni jest stabilna i ciśnienie też się polepszyło, bo wcześniej rozkurczowe było bardzo niskie.
tak, dokladnie. 2 zarodki nie daly ciazy. Ale u mnie pozniej okazalo sie jeszcze, ze mam zapalenie endometrium i bralam antybiotyki. Dodatkowo do trzeciego transferu mialam accofil.Dzieki! Dobrze rozumiem, że dwa transfery zdrowych zarodków nie dały ciąży? Hmm. Dlaczego chore zarodki dożywają w labie do blastek dobrej jakosci:/, dlaczego ta selekcja włącza się dopiero w macicy:/. Jedziemy do N.vum...
miałaś transfer? To byś miała progesteron... To byłoby naturalne? A daj Wam Boże!a mnie okres spoznia sie 6 dzien... organizm mi podpowiada ze mimo wszystko dostanie miesiaczki, dzisiaj rano wykonalam test i wyszedl negatwyny ale test byl przeterminowany o 2 miesiace innego nie miala w domu... jak do poniedzialku nie dostane okresu to pojade na bete abyc miec 100% pewnosc