bo to jest na dobęaz 20!mozna tyle? ja dawalam 1-3, fakt., za bardzo to nie pomagalo.
20 kropli, w ulotce masz napisane:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
bo to jest na dobęaz 20!mozna tyle? ja dawalam 1-3, fakt., za bardzo to nie pomagalo.
20 kropli, w ulotce masz napisane:-)
Magali ja mialam podobie jak ty,maly w nocy budzil sie bardzo czesto i ciagle cyca chcial,a nad ranem bylo jeszcze gorzej,polozna powiedziala zabym sprobowala mu dac butle tak kolo 22-23,i o dziwo zadzialolo,teraz spi tak do 4 pozniej sie budzi na jedzonko i spi do 8-9,takze moze faktycznie to jest sprawka pokarmu,chociasz madrzy mowia ze w nocy jest lepszyale macie super, nasz to co 2-3h w nocy a nad ranem co 1h! i tak od poczatku. :-( marze zeby przestal choc 5-6h ciurkiem. moze jak go za slabo nakarmiam na noc? fakt, ze boli go czesto brzuszek i gazy mogfa go budzic. na brzuszku spi zawsze najlepiej, ale na noc boje sie go tak klasc.
ale ja mam dziecko glodomorka
Magali ja mialam podobie jak ty,maly w nocy budzil sie bardzo czesto i ciagle cyca chcial,a nad ranem bylo jeszcze gorzej,polozna powiedziala zabym sprobowala mu dac butle tak kolo 22-23,i o dziwo zadzialolo,teraz spi tak do 4 pozniej sie budzi na jedzonko i spi do 8-9,takze moze faktycznie to jest sprawka pokarmu,chociasz madrzy mowia ze w nocy jest lepszyale ja mam dziecko glodomorka
![]()
A my znow mamy problem,tym razem mojej niuni wyskoczyly na policzku 2 biale plamki,nie wiecie co to moze byc? Nie mam tutaj jak pojsc do lekarza![]()