KaMaLi
Fanka BB :)
9 też bym już szczalaBardziej 9 DPO, to bym jeszcze odczekała może, chociaż do ranaSzkoda, że nie ma takich prawilnych domowych testów też na progesteron, to by znacząco ułatwiło życie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 też bym już szczalaBardziej 9 DPO, to bym jeszcze odczekała może, chociaż do ranaSzkoda, że nie ma takich prawilnych domowych testów też na progesteron, to by znacząco ułatwiło życie
![]()
ale wiem, że nie chcesz się rozczarować9 też bym już szczala![]()
Teraz raczej niczego nie wysikam po kawie, no i mam tylko dwa testy 109 też bym już szczala![]()
spoko, odczekaj i zróbTeraz raczej niczego nie wysikam po kawie, no i mam tylko dwa testy 10Mam pierwszy taki obiecujący znak po 3 latach, że umiemy ze starym w seksy, wybaczcie panikę...
A tak w teorii - pójdę sobie jutro na krew, wychodzi mi cionsz i niskawy progesteron. Lekarz mi może przez telefon dać tabsy czy raczej zawezwie przed swoje oblicze?sprawdź może czy jest ciąża.
Często brak progesteronu może objawiać się plamieniami. Przynajmniej ja tak miewałam w początkach.
Dlatego warto sprawdzić![]()
ładnie, bardzo ładnie widaćWitam sie w czwartek
Skusilam sie na test i ja 10dpo
Mam duszkana zywo i prze okienko w tescie widać
Na bete niestety dopiero w sobote moge isc.
Prosze ocenic![]()
Jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie.A tak w teorii - pójdę sobie jutro na krew, wychodzi mi cionsz i niskawy progesteron. Lekarz mi może przez telefon dać tabsy czy raczej zawezwie przed swoje oblicze?
Nie, żadnych takich, "po prostu" endomenda. To tak naprawdę pierwszy raz, że dzieje się COŚ, progesteron miałam robiony w pierwszej fazie cyklu kilka razy i grało.Jeden rabin powie tak, drugi rabin powie nie.
Większość: tak. Ale są przypadki gdzie lekarz wezwie przed oblicze przy becie w okolicach 1000 aby sprawdzić czy pęcherzyk jest zlokalizowany prawidłowo.
U Ciebie była jakaś niedomoga zdiagnozowana/podejrzewana, poronienia, plamienia w ciąży? Wybacz za pytania, ale nie pamiętam Twojej historii
lekarz prowadzący musi zadecydować. Jak będziesz miała wynik to najlepiej wysłać smsa z wynikiem.Nie, żadnych takich, "po prostu" endomenda. To tak naprawdę pierwszy raz, że dzieje się COŚ, progesteron miałam robiony w pierwszej fazie cyklu kilka razy i grało.