Aksamitka28
Fanka BB :)
25.04Ja byłam 6+1 i serduszko było ale też zależy kiedy miałaś owulację![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
25.04Ja byłam 6+1 i serduszko było ale też zależy kiedy miałaś owulację![]()
Ja w pierwszej mierzyłam do 6tc,teraz w ogóle nie mierzyłamMierzycie jeszcze temperaturę? Ja w pierwszej ciąży mierzyłam do 8tc, ale nie wiem, czy jest sens tak długo.
Ja w ogóle nie mierzeMierzycie jeszcze temperaturę? Ja w pierwszej ciąży mierzyłam do 8tc, ale nie wiem, czy jest sens tak długo.
Ja też miałam w 14dc i serduszko było więc i Tobie tego życzę25.04testy owu, typowy 14dc i plamienie owulacyjne. Zobaczymy
podobno do 6+1 powinno się pokazać ale to potrafią być godziny różnicy lub jakości sprzętu
grunt, żeby się rozwijało
Narazie narastający poziom mdłości napawa mnie optymizmem
![]()
tez tupie nogamiKtóry tydzień/dzień ?![]()
Ja już tupie nogami przed czwartkiemboje się jak cholera ... Bo niby powinno być serce ale może się pojawić dosłownie chwilę później ...a ja zdążę dostać zawału
![]()
Ja wskoczyłam z 12 na 72. Dostałam żelazo w tabsach plus codziennie rano biorę je z naturalna acerola, ale dużą dawką.Jak tego dokonałaś? U mnie ferrytyna 8![]()