A jak idą starania w tym miesiącu? U mnie ten kalendarz księżycowy się sprawdza w 75 procTak, znaki zodiaku księżyca zmieniają się średnio co 2 dniinaczej wszystkie byki byłyby kobietami, a np ja jestem bykiem i jestem kobietą i mój brat również jest bykiem i i jest mężczyzna
pobawić się można . Jak to mówią we wszystkim jest ziarenko prawdy
![]()
reklama
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Nie chodzi o znak zodiaku, który mamy przez miesiąc, w którym się urodziliśmyTo ja i moja córka jako baran powinnyśmy być mężczyznami![]()
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Czekamy albo na test ciążowy pozytywny, albo na miesiączkęA jak idą starania w tym miesiącu? U mnie ten kalendarz księżycowy się sprawdza w 75 proc
laurelle
Fanka BB :)
Niee to chyba nie o to chodziło. Tam był taki kalkulator, w którym wpisywało się swoją datę urodzenia i rok w którym staramy się o bobasa. I miesiąc poczęcia mówił, jaka będzie płeć. Na pewno była to stronka po angielsku i pamiętam, że z pierwszym synem mi się sprawdziło ;p chiński zresztą też z synem mi się sprawdziłMęskie znaki zodiaku to : baran, bliźnięta, lew, waga, strzelec i wodnik a damskie to : byk, rak, skorpion, koziorożec i ryby.
W zależności na jaki dzień przypada dany znak zodiaku ma się począć chłopiec lub dziewczynka . Piszą że skuteczność prawie 100 procent![]()
laurelle
czy Twój mąż też bierze jakieś suplementy?Czekamy albo na test ciążowy pozytywny, albo na miesiączkęwedług planu wszystko poszło jak powinno.
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Magnez, wapń, lukrecja,sok żurawinowy i także nie je ziemniaków, pomidorów, bananów i nie pije kawyczy Twój mąż też bierze jakieś suplementy?
czy Twój mąż też bierze jakieś suplementy?
SuperMagnez, wapń, lukrecja,sok żurawinowy i także nie je ziemniaków, pomidorów, bananów i nie pije kawy![]()
laurelle
RozumiemMagnez, wapń, lukrecja,sok żurawinowy i także nie je ziemniaków, pomidorów, bananów i nie pije kawy![]()
Weronikoe2022
Zaangażowana w BB
Chciałabym żeby nam się w końcu udało.Rozumiemto mój bierze tylko magnez i wapń. Ja też nie świruje- biorę wapn, magnez, kwas foliowy. Obserwuje od dawna cykl, robię testy owulacyjne i będę próbować w pierwszym cyklu 3 dni przed pozytywnym testem owu, jak się nie uda to w kolejnym dwa dni przed. Nie wariujemy z dietą, ja jem więcej nabiału ale ziemniaki pomidory banany jemy jak zawsze. Zaczniemy chyba dopiero po lipcowej miesiaczce starania
ciekawa jestem jak u was wyjdzie w tym cyklu i w ogóle czy nam się uda
![]()

reklama
olka11135
Niee to chyba nie o to chodziło. Tam był taki kalkulator, w którym wpisywało się swoją datę urodzenia i rok w którym staramy się o bobasa. I miesiąc poczęcia mówił, jaka będzie płeć. Na pewno była to stronka po angielsku i pamiętam, że z pierwszym synem mi się sprawdziło ;p chiński zresztą też z synem mi się sprawdził![]()
Może o ten Ci chodzi Link do: Pregnancy Calculator, Astrology Fertility Days Prediction, Lunar Conception Calendar | Astro-Seek.com ?
Z tym, że mi się zgadza tylko z synem z 2011 roku xD
Z córką z 2015 i synem z 2023 już nie
Podziel się: