Palinka13
Moderator
probowalam jesc rzeczy po ktorych powinna byc fontanna i nicJa teżbierzesz coś na to?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
probowalam jesc rzeczy po ktorych powinna byc fontanna i nicJa teżbierzesz coś na to?
Pewnie, że tak. Jestem zdania że nikt mi orderu za pracę w ciąży nie da a skoro czuję się gorzej (u mnie najbardziej zmęczenie) to po co szkodzić fasolceJutro planuje wziąć L4 ,doktor już wcześniej chciał mnie wysłać w domowe pielesze ale nie chciałam tak z dnia na dzień zostawiać koleżanek w pracy bez zastępstwa .W pracy już wszystko ogarnięte ,szefowa wie więc na spokojnie mogę teraz pomyśleć o Fasolce i odpoczynku .W domu też sporo zaległości więc teraz na spokojnie codziennie cos można odgruzować![]()
Nawet nie pytajWy też co chwila sprawdzacie papier w toalecie czy nie ma krwi ??![]()
Ja po USG miałam plamienie w ciąży z synemDzięki za podzielenie się historią! Jesteś bardzo silna, trzymam kciuki za wizytę jutroTym razem na pewno wszystko będzie dobrze
Tak. Ja właśnie dostałam delikatnego plamienia...Na razie mam obserwować. W pierwszej też tak miałam. Wierzę bardzo mocno, że to tylko jakieś naczynko
Któraś z Was plamiła? To podobno dość częste na wczesnym etapie.
Sprawdziłam, że wczoraj miałaś wizytęDzięki za podzielenie się historią! Jesteś bardzo silna, trzymam kciuki za wizytę jutroTym razem na pewno wszystko będzie dobrze
Tak. Ja właśnie dostałam delikatnego plamienia...Na razie mam obserwować. W pierwszej też tak miałam. Wierzę bardzo mocno, że to tylko jakieś naczynko
Któraś z Was plamiła? To podobno dość częste na wczesnym etapie.
HahahahaNawet nie pytajdzisiaj miałam trochę bóli to dobrze, że jeszcze mi jakąś skóra na pipce została
![]()
Też tak mamWy też co chwila sprawdzacie papier w toalecie czy nie ma krwi ??![]()
Ja narazie jakoś przez przeziębienie , pracę i te mdłości nie myślę o zakupachJa nic nie oglądamtotalnie sobie dałam zakaz do 10 tygodnia
![]()