Nie, zostałam w starej.a podpisałaś umowę w nowej pracy ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie, zostałam w starej.a podpisałaś umowę w nowej pracy ?
Ale i tak jestem na L4 i nawet już kogoś znaleźli na moje miejsceNie, zostałam w starej.
no to w porządkuAle i tak jestem na L4 i nawet już kogoś znaleźli na moje miejsce
O to się nie martwię, bo jeśli skończy się wszystko dobrze, czyli urodzę w styczniu to przysługuje mi macierzyński i rodzicielski. Zatrudniona wciąż jestem jakbym nie złożyła wypowiedzenia, tyle tylko że powrotu już nie będę mieć. Martwi mnie utrata ciąży, bo wtedy nie dość że ogromny ból po stracie, to jeszcze trzeba będzie rozglądać się za nowa firma.no to w porządku
zobacz sobie bo kiedyś sprawdzałam
ale chyba po porodzie masz zasiłek taki od zus - nie jest to jakaś duża kwota ale zawsze coś
ale jeszcze utraty ciąży nie maszO to się nie martwię, bo jeśli skończy się wszystko dobrze, czyli urodzę w styczniu to przysługuje mi macierzyński i rodzicielski. Zatrudniona wciąż jestem jakbym nie złożyła wypowiedzenia, tyle tylko że powrotu już nie będę mieć. Martwi mnie utrata ciąży, bo wtedy nie dość że ogromny ból po stracie, to jeszcze trzeba będzie rozglądać się za nowa firma.
Wtorek 13:45 ale postaram soe zaraz dostać do poradni K w moim mieścieJeszcze może nie być widać bo najpewniej widać przy becie 1000-1500. Trzymam kciuki żeby to nie była pozamaciczna. Kiedy masz teraz wizytę?
Bardzo dziękuję w takim razie bede reagować .to pilnuj
u mnie tak było przy ciąży pozamacicznej w jajowodzie
jak pojawi ci się silny kłujący ból to nie czekaj na krew - u mnie w nocy raptem pojawił się silny kłujący ból z prawej strony podbrzusza i mówię dobra może ta macica się rozciąga ale ten ból był mega silny, rano miałam krwawienie, w nocy plamienie tylko ale u mnie było ciągle plamienie dlatego brałam ten duphostan
nie mówię że u ciebie też tak źle się sytuacja skończy bo może będzie okey i będzie bejbik ale jeśli lekarz zasugerował sor to tak z doświadczenia ci piszę na co możesz zwrócić uwagę![]()
A mogę wiedzieć na jakim etapie wyszlo ze to pozamaciczna?to pilnuj
u mnie tak było przy ciąży pozamacicznej w jajowodzie
jak pojawi ci się silny kłujący ból to nie czekaj na krew - u mnie w nocy raptem pojawił się silny kłujący ból z prawej strony podbrzusza i mówię dobra może ta macica się rozciąga ale ten ból był mega silny, rano miałam krwawienie, w nocy plamienie tylko ale u mnie było ciągle plamienie dlatego brałam ten duphostan
nie mówię że u ciebie też tak źle się sytuacja skończy bo może będzie okey i będzie bejbik ale jeśli lekarz zasugerował sor to tak z doświadczenia ci piszę na co możesz zwrócić uwagę![]()
Dlatego ja teraz żyje tylko od wizyty do wizyty i za daleko w przyszłość nie wybiegam. Cieszę się każdym dniem i staram się nie myśleć o przyszłości. Na większość spraw i tak wpływu nie mamyale jeszcze utraty ciąży nie masz
więc na spokojnie
ogarniesz pracę
możesz w między czasie robić jakieś szkolenia i się dokształcać w swojej branży żeby później coś wpisać w cv i żeby nie było luki
poza tym jeśli chcesz mieć ciągłość zatrudnienia czytałam że na macierzyńskim też można pracować - tylko wtedy chyba zasiłek ulega zmniejszeniu
totalnie nie ogarniam tych spraw ZUS-owskich![]()
u mnie z pozamaciczną było trochę inaczej niż u ciebieA mogę wiedzieć na jakim etapie wyszlo ze to pozamaciczna?