Migotka2024
Fanka BB :)
U mnie też dzisiaj lepiej . Nawet popracowałam z dwie godziny . Mam dzisiaj fachowców od kuchni więc planuje dzisiaj umyć część kuchni i przepakować akcesoria z kartonów i odgruzować trochę salon 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie wczoraj na noc : zgaga, mdłości i głód i niewiadomo co zrobić jeść nie jeśćU mnie delikatne mdłości pomieszane z głodem i przechodzi zaraz po zjedzeniu śniadania, czyli w sumie tak jak zawsze, ale stopniowo robią się coraz mniej intensywne.
Dajcie znać jak dzisiejsze wizyty!![]()
ojoj ale mieszanka :/u mnie wczoraj na noc : zgaga, mdłości i głód i niewiadomo co zrobić jeść nie jeść![]()
ja byłam wczoraj na spacerze z psem 10 km - ponad 2 h , tempem emerytki bo piesek już w upały ledwo chodziHej dziewczyny
ja też się dzisiaj lepiej czuję, no ruletkatrzymam kciuki za wizytę @Palinka13
Ja wczoraj pomagałam mężowi przy remoncie. Niby wiecie tu podać tu potrzymać ale się człowiek trochę nawygina więc wczoraj wieczorem to już dętka byłamale dobrze że chociaż trochę aktywności fizycznej
![]()
Ja wczoraj z moim ciapem goldenem ledwo 4 km zrobiłam, a mi pies prawie umarł z tego gorąca. Jednak faktycznie goldeny to takie cielaczkija byłam wczoraj na spacerze z psem 10 km - ponad 2 h , tempem emerytki bo piesek już w upały ledwo chodzi
wróciłam i zasnęłam jakbym półmaraton przebiegła na życiówkę
my mamy taką butelkę na wodę od razu z miseczką i biorę ją na dłuższe spacery, chociaż bąbelek woli wodę z kałuży albo jakiegoś bajoraJa wczoraj z moim ciapem goldenem ledwo 4 km zrobiłam, a mi pies prawie umarł z tego gorąca. Jednak faktycznie goldeny to takie cielaczki![]()
Cudowne wieści <3Dopiero doszlam do siebieczlowiek ma juz prawie 2cm
serducho 169 mowila, ze idealnie .. mam karte ciazy
i nawet machal sobie raczkami i nozkami czego sie nie spodziewalam na tak wczesnym etapie
ale niestety mam krzywa cukrowa do zrobienia bo jestem na pograniczu.. i bede robic ja za jednym kłuciem z nifty
![]()