reklama
Ja mam prenatalne w środę, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Niby będzie 11+0 więc 12 tydzień, ale jeden lekarz mówi, że za wcześnie, inny że dobry termin. Najwyżej mnie odprawi z kwitkiem.A u mnie całkiem okej, nawet udało się wyjść na spacer i rano też te mdłości już jakoś minęły na szczęście. Zrobienie obiadu jest męczące bardziej fizycznie, ale wszystko po prostu powoli i jakoś idzie. Jutro wizyta, mam nadzieję, że wszystko ok, nie mogę się doczekać.
Chyba w tym tygodniu będą tu pierwsze USG genetyczne, dobrze kojarzę?![]()

Za to mam skierowanie do Poradni Badań Prenatalnych i mam 26.06 więc będzie już bezpieczniej z terminem.
Ja dopiero na początku lipca. I im bliżej,tym większy stres.A u mnie całkiem okej, nawet udało się wyjść na spacer i rano też te mdłości już jakoś minęły na szczęście. Zrobienie obiadu jest męczące bardziej fizycznie, ale wszystko po prostu powoli i jakoś idzie. Jutro wizyta, mam nadzieję, że wszystko ok, nie mogę się doczekać.
Chyba w tym tygodniu będą tu pierwsze USG genetyczne, dobrze kojarzę?![]()
Mialla26
Fanka BB :)
ja też, mam na 2 lipcaJa dopiero na początku lipca. I im bliżej,tym większy stres.

Ja, Wrocław, a dokładniej miejscowość przy Wrocławiu, gmina DługołękaA ja mam takie pytanko czy ktoras z Was jest z okolic Wroclawia, oleśnicy?![]()

Palinka13
Moderator
ooooJa, Wrocław, a dokładniej miejscowość przy Wrocławiu, gmina Długołęka![]()

Madziulek169
Fanka BB :)
Łącze swie w bólachTeż dzisiaj mam taki tryb
Wzięłam wczoraj leki na te mdłości ale dzisiaj jakoś tak bardziej je czuję i jest mi niedobrze
Strasznie denerwują mnie ciężarne na Instagramie takie szczęśliwe zadowolone , biegającea ja wegetuję
Ogółem jak cokolwiek zjem to taki mi brzuch wywala że masakra
Już taka zmęczona jestem tym stanem![]()

reklama
Poka te ofertę, aż se poczytamoooociagle mi wyskakuje gosciu z wyprawkami dla bobasow i ma tak zajebiste wyprawki.. wysyla poczta i ma sklep stacjonarny w olesnicy na 3maja. Za 3.800 ma w zestawie wozek, nosidelko, lozeczko i mase rzeczy, lacznie 50elementow
i sie zastanawialam czy sobie wycieczki tam nie zrobie
ale to jeszcze
![]()
Daleko masz do Oleśnicy?