Kitsune
Moderator
DziękujęJa jutro chce powtórzyćza Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki, żeby beta dobrze rosla
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęJa jutro chce powtórzyćza Ciebie bardzo mocno trzymam kciuki, żeby beta dobrze rosla
![]()
Ja dopiero uwierzę jak zobaczę maluszka na USG i będzie wszystko dobrze, jestem po jednym poronieniu w 3 mcu, ale trzeba być dobrej myśliDziękujęPewnie trochę mi zajmie żeby uwierzyć w to co się dzieje, ale mimo wszystko chwilowo na serduszku lepiej
Pamiętam, oczywiście że tak. Wszystkie "kreskówki" są w moim sercuHej dziewczyny, z sentymentem zawsze zaglądam na nowe marcowe i majowe i zaraz grudniowe mamy
Chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego, nudnych ciąż, zdrowych dzieci i szybkich porodów!
Marcowe dzieci są takie super i super porą na rodzenie, nie za ciepło, nie za zimno.
Trzymam za Was wszystkie kciuki, ale najbardziej za @Kitsune (nie wiem czy mnie pamiętasz z kresek, bo uciekłam w marcu i przeżywałam, że nie poszłaś że mną na mamusie ;( ). Gratuluję Ci z całego serca i niech bombelek rośnie i w marcu będzie na świecie z mamusia się tulić![]()
Marcowa mama 2020 i 2023![]()
Ja badałam w 10dpo i miałam 15,50. Lekarz stwierdził że jest okej, ale i tak zapisał luteinęDziewczyny badalyscie może progesteron? Mój w 10 dpt wynosi 12,07. Beta przyrasta dobrze, ale ten progesteron mały jakiś mi się wydaje
Ja czekam na telefon od lekarza, zobaczymy co mi powie. Ja i tak biorę luteinę 3x1 i duphaston 2x1Ja badałam w 10dpo i miałam 15,50. Lekarz stwierdził że jest okej, ale i tak zapisał luteinę
U mnie póki co luteina 3x1, neoparin i acard czyli standardowy zestawJa czekam na telefon od lekarza, zobaczymy co mi powie. Ja i tak biorę luteinę 3x1 i duphaston 2x1
Ja też biorę przeciwzakrzepowe ale clexane ale mają straszne tępe igły. Wolę neoparinU mnie póki co luteina 3x1, neoparin i acard czyli standardowy zestaw![]()