reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Och Bodziu to jest okropne:-:)-:)-:)-(
Madźka Dziękuję za wiruska PPD:-p;-) Szym przesłodki:-D
Chiba się muszę za coś zabrac, bo mnie chłop zlinczuje:sorry2: On zasuwa a ja tu się byczę:zawstydzona/y::cool2:

Chiba się muszę za coś zabrac, bo mnie chłop zlinczuje:sorry2: On zasuwa a ja tu się byczę:zawstydzona/y::cool2:
Ptaszynko weź sobie chlapnij drina, zeby ci męż nie wypomniał że się byczysz i drinki z palemka popijasz;-):-D:-D
Orzezwiajace_zdjecia_z_cytryna,_cytrynka.__Drinki_-_zdjecie_1139.jpg

Wiecie co dla mnie jest najgorsze??? Że to ta sąsiadka co w 8 tyg tabletki wczesnoporonne brała...Od alkoholu tez nie stroniła...Papierosy paliła...I ja cały czas myśle co by było gdyby ona nie wzieła tych tabletek...Może ta Maleńka Kruszynka by żyła:-:)-:)-:)-(

Wiecie co dla mnie jest najgorsze??? Że to ta sąsiadka co w 8 tyg tabletki wczesnoporonne brała...Od alkoholu tez nie stroniła...Papierosy paliła...I ja cały czas myśle co by było gdyby ona nie wzieła tych tabletek...Może ta Maleńka Kruszynka by żyła:-:)-:)-:)-(
:szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek::eek:Bodziaaa, normalnie mi serce zamarło. Brak mi słów więc spuśćmy na to zasłonę milczenia bo chyba każda z nas, matek myśli i czuje w tej chwili to samo:dry:

reklama
Madzia z Szymka przystojny facecik jest:tak::tak::-D:-DŚliczniuda kochany:-DQurcze chętnie bym Was razem wyscrapkowała:tak::tak::tak:

Do góry