reklama
bokiem bo nie miałam czasu obrócićMadźka foty super ale co tak bokiem? przystojniacha i jaki fryz :-)

sikoreczka79
Fanka BB :)
Och Bodziu to jest okropne:-
-
-
-(
Madźka Dziękuję za wiruska PPD
;-) Szym przesłodki
Chiba się muszę za coś zabrac, bo mnie chłop zlinczuje
On zasuwa a ja tu się byczę

Madźka Dziękuję za wiruska PPD

Chiba się muszę za coś zabrac, bo mnie chłop zlinczuje

Ptaszynko weź sobie chlapnij drina, zeby ci męż nie wypomniał że się byczysz i drinki z palemka popijasz;-)Chiba się muszę za coś zabrac, bo mnie chłop zlinczujeOn zasuwa a ja tu się byczę
![]()

Wiecie co dla mnie jest najgorsze??? Że to ta sąsiadka co w 8 tyg tabletki wczesnoporonne brała...Od alkoholu tez nie stroniła...Papierosy paliła...I ja cały czas myśle co by było gdyby ona nie wzieła tych tabletek...Może ta Maleńka Kruszynka by żyła:-
-
-
-(
Wiecie co dla mnie jest najgorsze??? Że to ta sąsiadka co w 8 tyg tabletki wczesnoporonne brała...Od alkoholu tez nie stroniła...Papierosy paliła...I ja cały czas myśle co by było gdyby ona nie wzieła tych tabletek...Może ta Maleńka Kruszynka by żyła:--
-
-(

Zgadzam się...Bodziaaa, normalnie mi serce zamarło. Brak mi słów więc spuśćmy na to zasłonę milczenia bo chyba każda z nas, matek myśli i czuje w tej chwili to samo
![]()
Ale Kruszynko to dla Ciebie(*)(*)(*)Zapalcie świtełko dla tej niewinnej istotki...
reklama
Podziel się: