reklama

Marcowe mamy 2025

reklama
Miałam dokładnie to samo. Przy każdej ciąży mówiłam od razu, a teraz jakoś nie mam ochoty. Wie tylko mama i mąż. Reszcie powiem jak dotrwam do 12 tygodnia i będzie się zapowiadało że wszystko jest okej
my powiedzieliśmy tylko teściom i mojej mamie bo moje l4 już ich ciekawiło , natomiast nikomu jeszcze się nie chwalimy… chcemy
Poczekać jak najdłużej jakoś nie mam odwagi jeszcze

Laski aż mam ciary gdy Was czytam. Jestem w pierwszej ciąży i nie przypuszczałam że skala niepowodzeń jest aż taka. Jesteście bardzo dzielne. Trzymam mocno kciuki za to żebyśmy wszystkie dotarły szczęśliwie do marca. Kto ma jutro wizytę? Idę na 18.00 z nadzieją na serduszko, 6+3 😀
To są rzeczy o których nie mówi się za dużo, ale właśnie jak już byłam po swoich poronieniach to nigdy tego specjalnie nie ukrywałam i jak rozmawiałam z różnymi dziewczynami z mojego otoczenia to nagle okazywało się, że nie ja jedna przez to przechodziłam :(

Teraz staram się być dobrej myśli, pierwsza wizyta była dla mnie mega stresująca, mąż był za to pełny optymizmu :)

my powiedzieliśmy tylko teściom i mojej mamie bo moje l4 już ich ciekawiło , natomiast nikomu jeszcze się nie chwalimy… chcemy
Poczekać jak najdłużej jakoś nie mam odwagi jeszcze
Ja jutro powiem szefowi, bo mam na siebie uważać przez to torbiel, więc muszę się z nim umówić żeby odsunął mnie z tych cięższych obowiązków. Dzisiaj też powiedzieliśmy naszym przyjaciołom, ale oni wiedzą o wszystkim i byliśmy z nimi podczas ich bardzo ciężkich starań :)
A rodzicom planuje powiedzieć jak się będziemy widzieć, czyli za niecały miesiąc, a wtedy będę już po drugiej wizycie :)

Laski aż mam ciary gdy Was czytam. Jestem w pierwszej ciąży i nie przypuszczałam że skala niepowodzeń jest aż taka. Jesteście bardzo dzielne. Trzymam mocno kciuki za to żebyśmy wszystkie dotarły szczęśliwie do marca. Kto ma jutro wizytę? Idę na 18.00 z nadzieją na serduszko, 6+3 😀
Powiem Ci szczerze, że po CP nie mogłam uwierzyć że akurat mi się to przytrafiło. Byłam pewna, że to się zdarza Raz na milion przypadków. Dopiero jak zaczęłam czytać i zagłębiać się w temat to byłam w szoku jak dużo kobiet przez to przechodziło 🫣🫣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry