Winka
PoplątanA z PomieszanieM
:-) A dziękuję, dziękuję :-).Winka super avatareknasze dzieci sa w tym samym wieku
![]()
Liwia właśnie powaliła mnie swoim nowym tekstem : Kobieto! Poczytaj mi bajkę !

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) A dziękuję, dziękuję :-).Winka super avatareknasze dzieci sa w tym samym wieku
![]()
ano gg włączone od dłuższej chwili ale musiałam bandę nakarmickaman do nas![]()
na gadu Cię widze
![]()
Ja nie wiem co ona miała na celu by kłamaćWidzę że u was cisowianka też się przewija. Poczytajcie sobie na rozmowy samotnych rodziców, tam się dopiero dyskusja rozwinęła i jest kilka ciekawych linków na jej temat np ten
Ciąża Szukaj
Tu to ona termin miała na 27 sierpnia 2007 urodziła w lipcu tego roku...To co ona słonica jest??? Przez takie osoby to potem się zaufanie traci do innychJa nie wiem co ona miała na celu by kłamać. Na tym linku o ciąży cisowianka pisze, że jest to jej pierwsza ciąża. To skąd trojaczki
.
och ja już za tobą tęsknięDzien Dobry Koffane.JAk minela noc?? Ja juz powinnam sie pakowac bo zapomnialam wczoraj wspomniec ale jeszcze dzis musimy sie przeprowadzic. Dobrze ze nie ma tego duzo. Stasiu patrzy jak przenosze ciuchy z miejsca w miejsce i w ramach pomocy wrzucil wszystkie buty do zlewu.
Of kors do Polandii, no bo gdziez by indziejTam jest tak pieknie ze . Takze dziewuszki jutro o 11.20 przylatam do Warszawki . Transparenty ''Witamy w Ojczyznie''.,..mile widziane, szampan te sprawy....
Bede sie za Wami rozgladac:-)
Bodzik - a jak tam odstawianie?? Masz jeszcze zamiar??Stachu odkad odstawiony przesypia cale noce...itd.. no chyba ze zebole, ale to zel na dziasla i lyk wody dla ochlody i znow spi jak aniolek.
No raczej bedzie mi ciezko znalezc czas na kompa, wiesz jak to jest, jak po po prawie 8 mc przerwie wpadasz na chwile do kraju. wszyscy zapraszaja w odwiedziny, albo sami przyjezdzaja... a ja w tzw miedzyczasie tez chce odpoczac i pare spraw pozalatwiac, i troche pomieszkac we wlasnym domu. Ale bede strrrrrraaaaszzzzzznnnniiiieee tesknic.Obiecuje.
wybazamyHej dziewczyny!
Kaśka może jak samolot w Balicach wyląduje pomacham Ci....nie mogę uwierzyć że mając siorę w Kraku do Wawki lecisz!
Jakoś ostatnio nie mam veny na pisanie ...musicie mi wybaczyć że nie napisze każdej słowa. Spałabym całe dnie :-) a jak już nie śpię to same wiecie.
nio to super że zmywara powracaBodzia a długo jeszcze zamierzasz karmić Lolka
Szymek właśnie zjadł mleczusio i ciska butelką po całej kuchni. pojawiło się światełko w tunelu i może jutro wróci nasza zmywara z rekonwalescencji. nie będę musiała Sikoreczce Skrzynki pocztowej brudnymi garami zapychać;-)
. Słonko wygląda nieśmiało, może poświeci troszku
zmykamy na przechadzkę. Miłego dnia Lachony
![]()
no ja też nie miałam siły ani ochoty, ale jak widac niektórzy są bardzo szybcyHmmmmm zastanawiające...jak ja urodziłam Kube na sex nie miałam ochoty bo padałam na twarz a Ty już miesiąc po urodzeniu trojaczków Cisowianka? I to jeszcze z nowym facetem.....powinnaś się więcej szanować..o ile to co piszesz to prawda. I to jej sprawa dziewczyny.
Dziękuję Wam za pamięć. Brzuszek rośnie :-) A ja chudnę przez mdłości ...
Bodzia ależ wytrwała jesteś z tym cycowaniem :-) Ja za jakieś 7 mcy też zacznę ;-)
koffana ależ ja się za tobą stęskniłam:-) Miło cię czytacHej dziewczyny! Pamietacie mnie jeszcze???
Podczytuje co u Was, ale jakos tak weny do pisania brak. U nas na razie jakos leci czas do przodu. Powoli przywykam do zycia na emigracji.... co nie znaczy, ze nie tesknie.... bo tesknie bardzo. Ale coz robic.... Najwazniejsze, ze jestesmy wszycy razem, a wszystko inne da sie przezyc
Dzis przeczytalam posty cisowianki..... i jestem w ciezkim szokuJestem troche zdziwiona tym co piszesz.... jakie leki bierzesz na PCO?
witaj Jadziu! Ja moje dzieci uczyłam ogólnej obsługi lodówki kiedy nauczyły się samodzielnie chodzic. Wychodzę z założenia że im wcześniej tym lepiej. To owocuje w przyszłościwitam mam na imię Jadzia i też jestem mamą 3 letniego Kondzika. mam pytanie w jakim wieku nauczyłyście dzieci samodzielnego korzystania z lodówki;-);-);-)
![]()
pięknisty awartek:-) Śliczna córciaAno wywiało, wywiało ;-), ale już nowy jest, może być ??? :-)