reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I wiecie co ? Tak mi teraz do głowy przyszło, co do cisowianki : W jej profilu pisze, że jedna z dziewczynek ma na imię Nadine, a druga Nicole. Można dzieciom nadawać w Polce takie imiona ??? Bo wiem, że można nadać imię Nicola, a nie Nicole, a o Nadine w ogóle nie słyszałam :confused:.

Dobra, ja też spadam na chwilę na jakiś mały spacerek, by młodą przewietrzyć :-p.

36_33_7.gif
kaman do nas :tak::tak:na gadu Cię widze:-p:-D
ano gg włączone od dłuższej chwili ale musiałam bandę nakarmic:tak: No i jak doczytałam wasze piękne pościki to nikogo ni ma:dry: Dziś od rana zalatana jestem. Real nawiedziłam w celu zakupienia środków do mojej zmywarki:-) w związku z tym męż mnie wkurzył:wściekła/y: bo stwierdził że zmywanie tańsze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Za te środki dałąm 40 zł (duże opakowania kupiłam) a płyn do naczyń kosztuje 4-5 zł.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Co za ******* szkoda tylko że frani do zlewu nie dokupił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nio wygadałam się;-)
Moje małe właśnie sobie rysują pisakami a ja siedzę ze szmatą w łapce, bo Madzia ma kartki za małe:-D:-D:-D Jak skończą to wam zeskanuję moje arcydzieła:tak:
Dobra idę cytaty pozbierac:cool2:

Widzę że u was cisowianka też się przewija. Poczytajcie sobie na rozmowy samotnych rodziców, tam się dopiero dyskusja rozwinęła i jest kilka ciekawych linków na jej temat np ten

Ciąża Szukaj
Ja nie wiem co ona miała na celu by kłamać :confused:. Na tym linku o ciąży cisowianka pisze, że jest to jej pierwsza ciąża. To skąd trojaczki :confused::confused::confused:.

Logowanie do nasza-klasa.pl

To jest profil cisowianki na NK. Skopiowałam z wątku samotnych rodziców.
Jak chcecie to sobie zobaczcie. Jakoś zdjęć dzieci tam nie ma i nawet ukończonych szkół.

http://nasza-klasa.pl/profile/255120
A to jej drugie konto na NK.

Dziewczyna ma nierówno pod sufitem.
Leczyć się powinna.

Cisowianko WSTYDŹ SIĘ WSTYDŹ. Nie ładnie tak kłamać. Nu nu.

Teraz to już spadam na serio.

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem co ona miała na celu by kłamać :confused:. Na tym linku o ciąży cisowianka pisze, że jest to jej pierwsza ciąża. To skąd trojaczki :confused::confused::confused:.
Tu to ona termin miała na 27 sierpnia 2007 urodziła w lipcu tego roku...To co ona słonica jest??? Przez takie osoby to potem się zaufanie traci do innych:no::no::no:

Dzien Dobry Koffane.JAk minela noc?? Ja juz powinnam sie pakowac bo zapomnialam wczoraj wspomniec ale jeszcze dzis musimy sie przeprowadzic. Dobrze ze nie ma tego duzo. Stasiu patrzy jak przenosze ciuchy z miejsca w miejsce i w ramach pomocy wrzucil wszystkie buty do zlewu.:eek:

Of kors do Polandii, no bo gdziez by indziej :) Tam jest tak pieknie ze . Takze dziewuszki jutro o 11.20 przylatam do Warszawki . Transparenty ''Witamy w Ojczyznie''.,..mile widziane, szampan te sprawy....:-p:-pBede sie za Wami rozgladac:-):cool2:

Bodzik - a jak tam odstawianie?? Masz jeszcze zamiar??Stachu odkad odstawiony przesypia cale noce...itd.. no chyba ze zebole, ale to zel na dziasla i lyk wody dla ochlody i znow spi jak aniolek.

No raczej bedzie mi ciezko znalezc czas na kompa, wiesz jak to jest, jak po po prawie 8 mc przerwie wpadasz na chwile do kraju. wszyscy zapraszaja w odwiedziny, albo sami przyjezdzaja... a ja w tzw miedzyczasie tez chce odpoczac i pare spraw pozalatwiac, i troche pomieszkac we wlasnym domu. Ale bede strrrrrraaaaszzzzzznnnniiiieee tesknic.Obiecuje.
och ja już za tobą tęsknię:tak:A Stasio to widzę wspaniałay pomocnik jest:-D

Hej dziewczyny!

Kaśka może jak samolot w Balicach wyląduje pomacham Ci....nie mogę uwierzyć że mając siorę w Kraku do Wawki lecisz! :-p:-p

Jakoś ostatnio nie mam veny na pisanie ...musicie mi wybaczyć że nie napisze każdej słowa. Spałabym całe dnie :-) a jak już nie śpię to same wiecie.
wybazamy:tak: Bidulko żeby ci już te mdłości minęły bo znikniesz:-(

Bodzia a długo jeszcze zamierzasz karmić Lolka:confused::confused:

Szymek właśnie zjadł mleczusio i ciska butelką po całej kuchni:eek:. pojawiło się światełko w tunelu i może jutro wróci nasza zmywara z rekonwalescencji. nie będę musiała Sikoreczce Skrzynki pocztowej brudnymi garami zapychać;-):-D. Słonko wygląda nieśmiało, może poświeci troszku:dry::dry:zmykamy na przechadzkę. Miłego dnia Lachony:tak::happy2:
nio to super że zmywara powraca:-D:-D TYlko ja nadal nie mam na czym wypróbowac mojej:dry:

Hmmmmm zastanawiające...jak ja urodziłam Kube na sex nie miałam ochoty bo padałam na twarz a Ty już miesiąc po urodzeniu trojaczków Cisowianka? I to jeszcze z nowym facetem.....powinnaś się więcej szanować..o ile to co piszesz to prawda. I to jej sprawa dziewczyny.

Dziękuję Wam za pamięć. Brzuszek rośnie :-) A ja chudnę przez mdłości ...
Bodzia ależ wytrwała jesteś z tym cycowaniem :-) Ja za jakieś 7 mcy też zacznę ;-)
no ja też nie miałam siły ani ochoty, ale jak widac niektórzy są bardzo szybcy:-p

Hej dziewczyny! Pamietacie mnie jeszcze???
Podczytuje co u Was, ale jakos tak weny do pisania brak. U nas na razie jakos leci czas do przodu. Powoli przywykam do zycia na emigracji.... co nie znaczy, ze nie tesknie.... bo tesknie bardzo. Ale coz robic.... Najwazniejsze, ze jestesmy wszycy razem, a wszystko inne da sie przezyc :tak:

Dzis przeczytalam posty cisowianki..... i jestem w ciezkim szoku :eek: Jestem troche zdziwiona tym co piszesz.... jakie leki bierzesz na PCO?
koffana ależ ja się za tobą stęskniłam:-) Miło cię czytac:-D Ja Jędruś na obczyźnie? Przywykł już:confused:

witam mam na imię Jadzia i też jestem mamą 3 letniego Kondzika. mam pytanie w jakim wieku nauczyłyście dzieci samodzielnego korzystania z lodówki:confused::confused: ;-);-);-):-D:-D:-D:-D:-D
witaj Jadziu! Ja moje dzieci uczyłam ogólnej obsługi lodówki kiedy nauczyły się samodzielnie chodzic. Wychodzę z założenia że im wcześniej tym lepiej. To owocuje w przyszłości:tak: Starszy już samodzielnie szykuje dla mnie kanapki i kawę, zaczyna też przygotowywac obiady:-p Młodsza jest jeszcze za malutka i nie dosięga do blatu ale postanowiliśmy zakupic dla niej specjalną drabinkę:blink::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Ano wywiało, wywiało ;-), ale już nowy jest, może być ??? :-)
pięknisty awartek:-) Śliczna córcia:tak:
Maaaaaaartusia jak miło cię widziec:-D Gratulaski dla Jula:-)

Sikoreczka i jak tam zmywareczka? zapuszczałaś już? To wielka pomoc w domu i żaden zbytek. W Stanach zmywarki niedługo po wojnie się pojawiły a u nas....mi to siora moja rodzona dogryza że ja nic w domu nie robię bo pralka wypierze zmywarka umyje....echhh cóż panna o życiu wie? ;-)

reklama
Do góry