Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na spokojnie, może jeszcze serduszko się pojawi. Nie stresuj się na zapas. Ciąża tak naprawdę może być nieco młodsza jak w kalendarzykuByłam dziś u lekarza dość długo mnie badał i powiedział bym poszła na betahcg bo ułożenie dziecka jest takie że nie może znaleźć serca. Dziś wychodzi mi z miesiączki równe 6tc.
Mówił też że kontrola za tydzień że może w tedy mi coś więcej powie. Faktycznie jest coś obok dziecka ale mówił że na razie nie jest mi w stanie powiedzieć co to dokładnie jest.
Oczywiście tydzień czasu będzie mi się pewnie dłużył będę myśleć co to będzie. Chciałabym by wszystko było dobrze, ale nie nastawiam się że tak będzie.![]()
Mam nadzieję że tak będzie. Liczę na to. Straciłam pierwszą ciążę drugą donosiłam i mam zdrowego 2 latka. Mam nadzieję że i tym razem się powiedzie.Na spokojnie, może jeszcze serduszko się pojawi. Nie stresuj się na zapas. Ciąża tak naprawdę może być nieco młodsza jak w kalendarzyku