Zagubiona-we-mgle
Fanka BB :)
33Ja mam to w d*pie. Wiecznie młoda nie będę. Zdrowie i higiena, to jedyne o co warto dbać. A mój ginekolog to ostatnia osoba której chciałabym się podobać
Ps. mam niedyskretne pytanie: ile masz lat?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
33Ja mam to w d*pie. Wiecznie młoda nie będę. Zdrowie i higiena, to jedyne o co warto dbać. A mój ginekolog to ostatnia osoba której chciałabym się podobać
Ps. mam niedyskretne pytanie: ile masz lat?
Spoooko też trzy dni wcześniej mężowi płakałam że jak przesunę godziny to się na pewno coś staniedzięki ! Niby to taki nic , ale człowiek się martwi kurde![]()
to gitaraSpoooko też trzy dni wcześniej mężowi płakałam że jak przesunę godziny to się na pewno coś stanieAle organizm nawet się nie zorientowal
![]()
Nie traktuje nic jako atak. Szanuję każde zdanie.S
Swoja droga, bardzo trudno się z Tobą wymienia wiadomości. Obserwuje to już od dłuższego czasu. Wszystko traktujesz jak jakiś atak, a szukasz teoretycznie wsparcia. Ja piszę ogolenie, że “jeśli jakiś lekarz” w morzu całej wypowiedzi, a Ty od razu odpowiadasz “skąd pomysł że MÓJ lekarz” . Tak jak już nie raz ktoś tu napisał - nie wiadomo czego oczekujesz i jak ci pomóc.
Dziewczyno, ciesz się! Moja pierwsza ciąża taka była, cała bezproblemowa, bezobjawowa, ideollo. O to nam przecież chodzi, na tym zależyJutro wizyta . Jestem przerażona znowunie mam żadnych ciążowych objawów
nawet piersi mnie już nie bolą jak wcześniej
Talk wiem wiem powinnam się cieszyć ale jak mam 3 straty za sobą to wieszDziewczyno, ciesz się! Moja pierwsza ciąża taka była, cała bezproblemowa, bezobjawowa, ideollo. O to nam przecież chodzi, na tym zależyteraz jak 2 tyg przeleżałam z nudnościami dzień w dzień to juz wybiłam sobie pomysł 3 dziecka z głowy. Jezu Xonvea to mój life changer - już po 1 dawce dziś miałam więcej dnia w super formie i sporadyczne epizody mdłości.
Spokojnie, po prostu chce Ci przekazać, że brak objawów również może oznaczać super idealną zdrową ciazeTalk wiem wiem powinnam się cieszyć ale jak mam 3 straty za sobą to wieszciężko się cieszyć nie
![]()
ja miałam detektor przy poprzedniej ciąży. Musisz niziutko sprawdzić, i tak trochę nasunąć, na początku jest trudnoTak. Mam specjalny żel do USG, w każdej aptece można kupić czy na allegro![]()