• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniowe mamy 2025 👶👶

reklama
Jakie suplementujecie witaminy? Ja do tej pory brałam mama dha premium plus ale doczytałam właśnie, że jest za mało kwasu foliowego wg wytycznych i szukam czegoś nowego
ja biore prenatal duo ale ten w nowej szacie graficznej bo on ma metylowana wersje kwasu foliowego w duzej dawce :) ogolnie ma zajebisty sklad nawet laktoferyne na lepsze przyswajanie zelaza ;) dodatkowo magnez w formie leku i czasem wit d jak mi sie przypomni

Cześć wszystkim. Kobietki , poratujcie dobra , sprawdzona radą. Macie jakieś sprawdzone sposoby na zaparcia ? Można korzystać z jakiś leków dostępnych bez recepty? Żadne jabłka , jogurty nie pomagają 😢 na samą myśl pójścia do toalety, chce mi się płakać bo wiąże się to z ogromnym bólem i problemem z załatwieniem się 😭
Ja ze względu na krwiaka od 13+5 tygodnia mam zalecony dodatkowo magnez (magne b6 forte) i biorę 3 razy dziennie po jednej tabletce. Magnez ma działanie lekko przeczyszczające. Także ja polecam to :) ale musiałabyś się skontaktować z lekarzem czy możesz brać magnez.

reklama
Hej dziewczyny, nawet nie wiedziałam, że istnieje takie forum :) to jest świetna inicjatywa. Ale weszłam na fora bo chciałam Was zapytać czy miewacie może podobnie. Jestem trochę panikarą ze względu na krwiaka od 13+5 tygodnia i wiem że on nie daje bóli, bo lekarz mi powiedział, że krwiak nawet jak pęknie to nie boli. Jednak od dwóch dni co jakiś czas czuję kłucie w lewym boku jakby od pachwiny. Jest to takie ostre ukłucie i potem spokój. Teraz jestem 20+2, macie może podobnie? Nie raz też zauważyłam że jak młody się jakoś przekręci to też zakłuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry