Co do napiętego brzucha nie pomogę, ale moja koleżanka poczuła pierwsze ruchy dopiero w 21 tygodniu, więc wszystko jest kwestią indywidualnąHej dziewczyny. Jestem teraz w 19+4 tyg.ciazy. To moja pierwsza ciąża. Lekarz pytał czy czuje już ruchy. Ja nadal nic nie czuje. Dodatkowo lekarz stwierdził że mam napięty brzuch. Czy też tak miałyście?
reklama

Ja jestem w 20+0 i wydaję mi się że czuję jakies ruchy w brzuchu dopiero od wczoraj. Jednak nie jestem pewna czy to na pewno ruchy malucha czy jelitaHej dziewczyny. Jestem teraz w 19+4 tyg.ciazy. To moja pierwsza ciąża. Lekarz pytał czy czuje już ruchy. Ja nadal nic nie czuje. Dodatkowo lekarz stwierdził że mam napięty brzuch. Czy też tak miałyście?
 też trochę panikuje, na dodatek mam wrażenie że brzuch mam mały w porównaniu ze zdjęciami dziewczyn. Czekam niecierpliwie na połówkowe
 też trochę panikuje, na dodatek mam wrażenie że brzuch mam mały w porównaniu ze zdjęciami dziewczyn. Czekam niecierpliwie na połówkowe 
A kiedy połówkowe?Ja jestem w 20+0 i wydaję mi się że czuję jakies ruchy w brzuchu dopiero od wczoraj. Jednak nie jestem pewna czy to na pewno ruchy malucha czy jelitateż trochę panikuje, na dodatek mam wrażenie że brzuch mam mały w porównaniu ze zdjęciami dziewczyn. Czekam niecierpliwie na połówkowe

We wtorekA kiedy połówkowe?

Na pewno wszystko będzie dobrzeDziękuję dziewczyny. W takim razie ja też zaczekam na połówkowe (mam 06.09). 05.08 na usg wszystko było dobrze. Mam nadzieję że jest tak i teraz i że maluszek potrzebuje jeszcze troszkę czasu żeby zacząć się intensywniej ruszać i żebym go poczuła
 głowa do góry i nie martw się na zapas
 głowa do góry i nie martw się na zapas 
shootingstar
Fanka BB :)
Moim zdaniem nie jest to za wcześnieA ja mam takie pytanie kiedy macie zamiar rozglądać się za wózkami z zamiarem kupna? Bo ja tak sobie wyznaczyłam, że we wrześniu będziemy jeździć, ale nie wiem czy to trochę nie za wcześnie
 zaczęliśmy od remontu pokoju, więc jeszcze chwilkę musimy się wstrzymać z wózkiem
 zaczęliśmy od remontu pokoju, więc jeszcze chwilkę musimy się wstrzymać z wózkiemNa niektóre wozki czeka się 8-12 tyg to nie ma co za długo czekać My już wybraliśmy. Będziemy zamawiać po połówkowychA ja mam takie pytanie kiedy macie zamiar rozglądać się za wózkami z zamiarem kupna? Bo ja tak sobie wyznaczyłam, że we wrześniu będziemy jeździć, ale nie wiem czy to trochę nie za wcześnie

reklama

To rzeczywiścieNa niektóre wozki czeka się 8-12 tyg to nie ma co za długo czekać My już wybraliśmy. Będziemy zamawiać po połówkowych
 czas jednak zacząć poszukiwania. Przez 10 lat byłam nianią więc mam bardzo wysokie wymagania co do wózka
 czas jednak zacząć poszukiwania. Przez 10 lat byłam nianią więc mam bardzo wysokie wymagania co do wózka