reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak sie czujecie w 8 tyg ciazy?:)

W żadnej ciąży nie miałam objawów w pierwszym trymestrze. Dopiero w drugim mi się czasem słabo robiło, a w pierwszej dostałam choroby lokomocyjnej (nie wymiotowałam, po prostu było mi niedobrze). 🤷 Jestem w trzeciej ciąży, mam dwoje dzieci. Teraz mam rwę kulszowa prawie od początku, no ale to nie jest typowy objaw ciąży. W pierwszej i drugiej w ogóle nic nie czułam w pierwszym trymestrze.

reklama
Na usg wg usg ( lekarz chyba zakłada że cykl 28 dni ) wyszło że to 5 tydz+6 a wg moich obliczeń od OM to był 6+1 było bicie serduszka . Lekarz stwierdził że bije wolno ale na tak wczesnym etapie to normalne. Co myślicie?

Skoro jesteś w 8tc to czemu analizujesz wynik USG sprzed prawie 4 tygodni? Przecież to jest kompletnie bez sensu.

Zajedziesz się, jak tak będziesz wszystko analizować wstecznie. Jak sobie nie radzisz sama, to najlepiej skonsuktuj się z psychologiem. Bo przed Tobą cala ciąża, a potem zycie z dzieckiem, gdzie też będzie duzo stresu.

reklama
Do góry