LadyCaro
Fanka BB :)
bardzo malutkoKurcze, nigdy tego nie oglądałam. Dużo straciłam w życiu?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bardzo malutkoKurcze, nigdy tego nie oglądałam. Dużo straciłam w życiu?![]()
Ufff, to dobrzebardzo malutko
kolczyki,tatuaż na 18nastke a najgorsze to że wyprowadziłam się bardzo wcześnie przez co mój tata przez miesiąc się do mnie nie odzywałA ja mam takie pytanie: Czy była jakaś szalona rzecz, działanie, sytuacja, którą zrobiłyście wbrew sprzeciwu rodziców/ rodzica?
Ja sobie zrobiłam kolczyk w języku![]()
jak tak czytam… to chyba jednak nie jest Twoja przyjaciółka. Jak można tak w ogóle komuś powiedzieć, zastanawia mnie tylko co Ci ludzie chcą zyskać takimi komentarzami, bo na pewno nie zmotywować drugą osobę, czy wesprzeć. A komentarz typu “ za bardzo się spinasz” to komentarz, który sprawia (za przeproszeniem), że mi się ***** w dupie gotujęu mnie niestety nawet przyjaciółka nie rozumie , zazwyczaj słyszę że za bardzo się nakręcam i dlatego nie wychodzi . Ostatnio mi powiedziała że jak to jest że biorę suple i tak dalej , staram się ,chodzę po lekarzach a potrafię w weekend napić się piwa , że to dlatego pewnie nie wychodzi . Więc jej powiedziałam że nie mogę żyć tylko staraniami to zwariuje i tak będę sobie wszystkiego odmawiać to napewno to nie pomoże bo się już wgl zafiksuje . Jedynie kto mnie rozumie to jest jedna koleżanka z pracy , sama starała się 10 lat i w końcu udało się z in vitro ,także wie jak to jest
furby marzenie dzieciństwaKurde to szacun, że byłaś taka rozsądna już wtedymoje pieniądze też zostały u mnie to większość przepieprzylam na komiksy Witch i w sumie wszystko co z nimi związane
taką byłam hiper mega fanką
Taaaaak, u mnie też baby Born i Furby ale marzyłam też o Tamagochi i MP3 z marsjanek![]()
Ja oglądam praktycznie każdy sezon i z psiapsia śledzimy czy się przecieki sprawdzają
No do 5- ciu w porywachoczywiście, że oglądałam
Ale te castingi są słaaaabe. Rozwleczone do granic, ckliwe historyjki, a pokazali ze 3 osoby.
ja też obejrzałam rawie wszystkie sezonyJa oglądam praktycznie każdy sezon i z psiapsia śledzimy czy się przecieki sprawdzająale zawsze omijam etap castingów bo są takie nudne i cringowe często
W jakim wieku?kolczyki,tatuaż na 18nastke a najgorsze to że wyprowadziłam się bardzo wcześnie przez co mój tata przez miesiąc się do mnie nie odzywałale jak się uparłam tak zrobiłam
![]()
Fakt, castingi najmniej ciekawe, ale później zawsze jakieś dramy sąJa oglądam praktycznie każdy sezon i z psiapsia śledzimy czy się przecieki sprawdzająale zawsze omijam etap castingów bo są takie nudne i cringowe często