reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wyprawka do szpitala

reklama
Ja też nie zamierzam kupować specjalnego dla mam karmiących bo tak jak Minisia mialam normalny i nie było żadnego problemu z karmieniem dziecka.

Co do wyprawki to za pierwszym razem gdy odeszły mi wody to musiałam się iść pakować zamiast jechać od razu do szpitala (urodziłam 3 tyg wcześniej i nie mialam nic przygotowanego do szpitala!!),

teraz trochę jestem odważniejsza bo już kupiłam pampersy, chusteczki i jeden malutki komplecik tzn, śpiochy, pajacyk, body i czapeczkę dodam ,ze codziennie to oglądam i nie mogę się już doczekać.. ale narazie jeszcze się nie będę pakować

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

No i właśnie odebrałam moje majtasy jednorazowe. Mam ich 5 sztuk. Moze powinnam mieć ich więcej??

reklama
Do góry