Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla mnie niestety negatywnyCzy ja mam coś z głową czy pierwszy raz na tych testach a robię je od 2 miesięcy wiedzę cień cienia cienia ?Ale może mi się wydawać ,nie miałam komu pokazać czy tylko ja to widzę , ale zrobiłam 2 i na dwóch to widziałam . Powtórzę innym po pracy czyli po 13
Ja też niestety nic nie widzęCzy ja mam coś z głową czy pierwszy raz na tych testach a robię je od 2 miesięcy wiedzę cień cienia cienia ?Ale może mi się wydawać ,nie miałam komu pokazać czy tylko ja to widzę , ale zrobiłam 2 i na dwóch to widziałam . Powtórzę innym po pracy czyli po 13
to może jednak mi się coś wydaje , chociaż na moim telefonie jest dużo lepsza jakość zdjęć niż tutaj ,no ale cóż powtórzę po pracy jakimś innym testemJa też niestety nic nie widzę![]()
Tutaj nic nie widzęCzy ja mam coś z głową czy pierwszy raz na tych testach a robię je od 2 miesięcy wiedzę cień cienia cienia ?Ale może mi się wydawać ,nie miałam komu pokazać czy tylko ja to widzę , ale zrobiłam 2 i na dwóch to widziałam . Powtórzę innym po pracy czyli po 13
ja właśnie jadę ale z tego co widzę przestało padać we Wro..Jest ktoś z Wrocławia? Jak u Was sytuacja na teraz z opadami?
Tutaj nic nie widzę
no ja niestety też tutaj nic nie widzęCzy ja mam coś z głową czy pierwszy raz na tych testach a robię je od 2 miesięcy wiedzę cień cienia cienia ?Ale może mi się wydawać ,nie miałam komu pokazać czy tylko ja to widzę , ale zrobiłam 2 i na dwóch to widziałam . Powtórzę innym po pracy czyli po 13
Ja niestety nic tu nie widzę, ale może zdjęcie nie oddaje tego co na żywo...Czy ja mam coś z głową czy pierwszy raz na tych testach a robię je od 2 miesięcy wiedzę cień cienia cienia ?Ale może mi się wydawać ,nie miałam komu pokazać czy tylko ja to widzę , ale zrobiłam 2 i na dwóch to widziałam . Powtórzę innym po pracy czyli po 13