AuraWaves
Fanka BB :)
chyba dziś odpuścimy bo wczoraj był seks i będziemy jutro działaćtak czy siak, już możecie działać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba dziś odpuścimy bo wczoraj był seks i będziemy jutro działaćtak czy siak, już możecie działać![]()
Hej, z tego co widzę, nie jesteś zapisana na pierwszej stronie. Chciałabyś z nami zostać i napisać nam coś o sobie?jeszcze nie ale już blisko, pik LH z tego co kojarzę trwa ok. 12h więc kolejny test, jeśli zrobisz np. za dobę, może być podobny, już po piku
Ja mialam podobną kreskę 2 tygodnie temu, lekarka potwierdzila tego dnia że za chwilę będzie owulacja, następnego dnia już była bledsza, a kolejne dni już w ogóle jej nie było.Wczoraj byłam kupić jeszcze clearblue i on pokazuje już normalnie pik bo ta buźka już nie miga tylko stoi ale możliwe że jeszcze nie do końca jest ten pik bo jak rozebrałam ten test clearblue to też ta kreska jeszcze nie jest tak ciemna jak startowa,sama nie wiemte testy owulacyjne na początku to jak czarna magia
![]()
Bardzo dobraDziewczyny, wynik AMH na poziomie 2,86 czy uważacie, że jest w porządku? Mam 26 lat. Normy w labo dla wieku 26-30 0,17-7,37 i mediana 2,27
Niestety kolejny raz nic z tegobeta 40.21
O nieNiestety kolejny raz nic z tegobeta 40.21
Gratulacje!Mam już wynik bety - 182
Progesteron 31
ale dalej do czasu usg będę się stresować