reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witaj siostrzyk:-D:-D nareszcie:tak:
Dziewczynki ja się odmeldowuje: uciekam zasypiac Beboki:-)
Bodzia jak twoja główka? Bo moja sobie o mnie przypomniała:dry::dry::dry:

Hej :-)
Jestem Jadzia ...
Mam 2,5 letnią córeczkę... prześliczną przepiękna diablicę Agatkę... :-p Byc może ją już widziałyście :tak: ponieważ jestem siostrą sikoreczki :sorry2::sorry2: Mam nadzieję, że mogę się do Was przyłaczyc:sorry2::sorry2::sorry2:

Pozdrowionka :-)

)P.s. dziś zawaliułam egzamin na prawo jazdy...:wściekła/y: zdawałam po raz pierwwszy. Testy zdałam ale oblałam na łuku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-) Witaj :-). A to za Ciebie trzymałyśmy kciuki :-). Przykro mi, że nie pomogły, ale na pocieszenie powiem Ci, że mało kto zdaje za pierwszym razem, więc jeszcze wszystko przed tobą :tak::-). Następnym razem się uda :tak::-).
Moje dziewczynki znalazły sobie zabawe, wyszukały moje stare sukienki i się w nie poubierały :-D:-D ach jeszcze zakosiły mi korki i włączyły sobie płyte z wesela siostry mojego m i tancują :-D:-D:-D

Oto fotki, tylko korki zdjeły :-D:-D:-D
Wcale takie stare sukienki to nie są :-), no i małe misski rosną :tak::-).
Witaj Jaga

Winka życze powodzenia:tak:, ja też bym chciała ale sama wiesz jak to jest, chociaż dziwnie by było teraz po tylu latach, ale kto wie ;-)
Na razie nie dziękuję, co by nie zapeszyć :-p.
A dlaczego uważasz, że po tylu latach dziwnie by było mieć dziecko ? Teraz to masz pomocnicę jak się patrzy :-). Więc przemyśl :-) czy nie warto by było :-).

Ja też już uciekam, bo mi w brzuchu burczy :-D, muszę coś przekąsić i trochę chyba mi to zejdzie :-D.
Buziaczki :-)

Na razie nie dziękuję, co by nie zapeszyć :-p.
A dlaczego uważasz, że po tylu latach dziwnie by było mieć dziecko ? Teraz to masz pomocnicę jak się patrzy :-). Więc przemyśl :-) czy nie warto by było :-).

Wiesz tak naprawdę bardzo chciałabym i faktycznie niezłą pomoc bym miała, chodzi mi o to że wiesz tu już mam pannice odchowaną a od nowa w pieluszkach sie bawić, ja sie już chyba za bardzo leniwa zrobiłam ale myśle że gdyby było to czułabym sie jak w siódmym niebie i lenistwo samo by znikło. Tak chciałabym przytulić maleństwo do piersi itp. No wiesz o co mi chodzi. Zawsze chciałam mieć dwójkę.

Widzę że temat kolejnych dzieci.Ja mam swoją upragnioną córeczkę po 5 latach prób,ale jeszcze jedno by się przydało_Oboje z mężem myślimy w przyszłym roku poczynić starania.

uuu a wiemy co oznacza bociannnnnnnnnnnnnn
jakiś potomek się szykuje??????????

Hej :-)
Jestem Jadzia ...
Mam 2,5 letnią córeczkę... prześliczną przepiękna diablicę Agatkę... :-p Byc może ją już widziałyście :tak: ponieważ jestem siostrą sikoreczki :sorry2::sorry2: Mam nadzieję, że mogę się do Was przyłaczyc:sorry2::sorry2::sorry2:

Pozdrowionka :-)

)P.s. dziś zawaliułam egzamin na prawo jazdy...:wściekła/y: zdawałam po raz pierwwszy. Testy zdałam ale oblałam na łuku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Witajjjjjjjjjjjjjjjj
Ach śliczna jezd Agatka:tak:A ja się miałam przedworaj Iwonki pytać jak tam forumowanie jesj siotrzyczki:-D:-D
Moje dziewczynki znalazły sobie zabawe, wyszukały moje stare sukienki i się w nie poubierały :-D:-D ach jeszcze zakosiły mi korki i włączyły sobie płyte z wesela siostry mojego m i tancują :-D:-D:-D

Oto fotki, tylko korki zdjeły :-D:-D:-D
Piknie wyglądają:-D:-DA ja się żegnam bo chob jutero tyz rano do pracy i trza wstac:-:)-(

no ładnie od zdjęć przez bocianki i planowanie dzieciaczków :-)
Agga działaj :tak: u mnie jest 10 lat róznicy i jest super :tak:

Witam świerzynki Dziewczynki :-)
kurcze uciekacie?

reklama
Do góry