agga143
Entuzjast(k)a
Witaj Jaga
Winka życze powodzenia
, ja też bym chciała ale sama wiesz jak to jest, chociaż dziwnie by było teraz po tylu latach, ale kto wie ;-)
Winka życze powodzenia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-) Witaj :-). A to za Ciebie trzymałyśmy kciuki :-). Przykro mi, że nie pomogły, ale na pocieszenie powiem Ci, że mało kto zdaje za pierwszym razem, więc jeszcze wszystko przed tobąHej :-)
Jestem Jadzia ...
Mam 2,5 letnią córeczkę... prześliczną przepiękna diablicę Agatkę...Byc może ją już widziałyście
ponieważ jestem siostrą sikoreczki
Mam nadzieję, że mogę się do Was przyłaczyc
Pozdrowionka :-)
)P.s. dziś zawaliułam egzamin na prawo jazdy...zdawałam po raz pierwwszy. Testy zdałam ale oblałam na łuku
![]()
Wcale takie stare sukienki to nie są :-), no i małe misski rosnąMoje dziewczynki znalazły sobie zabawe, wyszukały moje stare sukienki i się w nie poubierałyach jeszcze zakosiły mi korki i włączyły sobie płyte z wesela siostry mojego m i tancują
![]()
Oto fotki, tylko korki zdjeły![]()
Na razie nie dziękuję, co by nie zapeszyćWitaj Jaga
Winka życze powodzenia, ja też bym chciała ale sama wiesz jak to jest, chociaż dziwnie by było teraz po tylu latach, ale kto wie ;-)
Na razie nie dziękuję, co by nie zapeszyć.
A dlaczego uważasz, że po tylu latach dziwnie by było mieć dziecko ? Teraz to masz pomocnicę jak się patrzy :-). Więc przemyśl :-) czy nie warto by było :-).
uuu a wiemy co oznacza bociannnnnnnnnnnnnn
jakiś potomek się szykuje??????????
WitajjjjjjjjjjjjjjjjHej :-)
Jestem Jadzia ...
Mam 2,5 letnią córeczkę... prześliczną przepiękna diablicę Agatkę...Byc może ją już widziałyście
ponieważ jestem siostrą sikoreczki
Mam nadzieję, że mogę się do Was przyłaczyc
Pozdrowionka :-)
)P.s. dziś zawaliułam egzamin na prawo jazdy...zdawałam po raz pierwwszy. Testy zdałam ale oblałam na łuku
![]()
Piknie wyglądająMoje dziewczynki znalazły sobie zabawe, wyszukały moje stare sukienki i się w nie poubierałyach jeszcze zakosiły mi korki i włączyły sobie płyte z wesela siostry mojego m i tancują
![]()
Oto fotki, tylko korki zdjeły![]()