reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jestem w szoku :szok: .... zrobiło się jakoś cichutko ( a to u mnie rzadkość) patrzę a dzieciaczki lulają :szok::tak::szok: rozumiem że Kordek ale Domka ??? no cóż wieczorkiem jak nie będzie padało to zaliczę spacerek coby się wybiegała i wyczerpała swoje bateryjki ;-)

reklama
JKRZYMKA-Wirtualnie można taki deserek myknąć bez wyrzutów sumienia
.Muszę kończyć bo moja pociecha już się naspała.

My już po placu zabaw:tak: Skwar się zrobił okropny, dobrze że małym spodenki wsadziłam;-) U mnie brak pomysła na kolację:baffled: Normalnie pomrocznośc jasna mnie ogarnęła i nie wiem co zapodac:dry:

kurcze Domka jeszcze śpi :szok: to co ona wnocy będzie porabiać :confused:
a obudzic ją to szał na bank :szok::tak:
Korduś coraz częsciej stoi bez trzymanki ... czekam na jego pierwsze kroczki :tak: zadepta roczek czy nie ? :sorry2:

u mnie właśnie ulubieniec Agatki leci !! :-):-):-):-):-) MYszka Miki :-):-):-):-):-) Czuję się chocbym nie miała dziecka hehehe :tak::tak::tak::tak::tak:

JKRZYMKA oj nie zazdroszczę sytuacji z córcią... faktycznie może dac popalic w nocy :eek::sad:
aneta456 deswerek wyglada przepysznie :rofl::rofl2:
sikoreczka zagłosowałam :-):tak: Ale Aduś jak dla mnie to poza rzęsami cały tatuś ;-)
może ja też powinnam takie porównanie zrbic hehe i skonfrontowac ;-) Ciekawe co by wyszło... jak narzie głosy sa podzielone... moi znajomi i rodzinka mówi, że Agatka to cała mama a rodzinka Konrada i jego znajomi że to cały on :rofl2:

JKRZYMKA no to masz nie ciekawie z Dominisią:baffled: Trzymam mooocno kciuki za Kordusia co by ten roczek przedeptał;-)
Jaguś zrób sobie porównanie to się dowiesz co sądzą obce wam osoby:tak: To chyba będzie najbardziej adekwatne:-p

Aha, aha zapiekankę meksykańską robie:tak: Jak będzie smakowała to zapodam przepisa:-D

A zostawisz cos dla siostry na jutro :-):-):-):-):-)??

sikoreczka zrobiłam takowe porównanie :D zobaczymy jakie beda komantarze ;-)

MAMAczyTATA.pl

Edit: niestety zdjęcia nie najl;epsze ale u rodziców nie mam zbyt dużo zdjątek.... :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry